Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
• 2 adet yumurta
• 1 çay kaşığı tarçın
• 1 paket vanilya
• 1 çay bardağı süt
• 4 dilim tost ekmeği
• 1 yemek kaşığı tereyağı
Üzeri için:
• Yaban mersini
• Ahududu
• Pudra şekeri
Tarif:
1-Yumurta, tarçın, vanilya ve sütü karıştırma kabını alıp Arçelik Rose Gold Eternity El Mikseri ile çırpın.
1-Arçelik Ankastre Grion Ocak’a bir tava alın ve tereyağını eritin.
1-Tost ekmeklerini kesme tahtasına alın ve bıçak yardımıyla kenar kısımlarını kesip ayırın.
1-Ardından ekmekleri uzunlamasına 2 parmak genişliğinde kesin.
1-Kestiğiniz ekmekleri erittiğiniz tereyağında arkalı önlü kızartın.
1-Üzerine taze yaban mersini ve ahududuları koyup pudra şekeri serpin.
1-Afiyet olsun!
Sponsorlu içerik