Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
Krep için;
•500 g ıspanak
•1 çay bardağı su
•3 adet yumurta
•2 su bardağı süt
•2 yemek kaşığı zeytinyağı
•3 su bardağı un
•1 çay kaşığı tuz
•Yarım çay kaşığı karabiber
İçi için;
•400 g labne peyniri
Tarif:
1-Ispanakları yıkayıp ince doğrayın.
2-Ispanağın 1 çay bardağı su ile yumuşayıncaya kadar Arçelik Ankastre Ocak’ta pişirin.
3-Pişince ocaktan alıp 15-20 dakika bekletin ve Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı’da püre haline getirin.
4-Arçelik Multi Şef Profesyonel Mutfak Makinesi kasesine yumurta, süt, zeytinyağı, un, tuz ve karabiberi ekleyip çırpmaya başlayın.
5-Ardından karışıma ıspanak püresini ekleyip karıştırın.
6-Arçelik Ankastre Ocak’a aldığınız tavayı yağlayın.
7-Oluşan krep hamurundan bir büyük kepçe alıp iki taraflı pişirin.
8-Tüm hamur için aynı işlemi tekrarlayın.
9-Servis tabağına bir krepi alın, üzerine labne peynirini sürün.
9-Üstüne krepi kapatın ve 7 kat aynı işlemi tekrarlayın.
10-Afiyet olsun!
Sponsorlu içerik