Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
Tabanı İçin:
• 3 paket yulaflı bisküvi
• 100 gram tereyağı
• ½ su bardağı badem unu
İç Kreması İçin:
• 3 adet yumurta
• 130 gram şeker
• 1 yemek kaşığı un
• 1 yemek kaşığı mısır nişastası
• 100 gram krema
• 400 gram labne
Üst Sosu İçin:
• 350 gram frambuaz
• 50 gram şeker
• 2 yemek kaşığı nişasta
• 1 ½ su bardağı su
Â
Yapılışı:
Yulaflı bisküvilerinizi Arçelik Eternity El Blender'ından geçirin. Tereyağını eritin. Yulaflı bisküvi, tereyağı ve badem ununu bir kabın içerisine alarak Arçelik Eternity Mikser ile karıştırın. Cheesecake'inizi hazırlayacağınız kabınızın alt tabanına güzelce yayın. Ardından bir bardak yardımıyla iyice yerleÅŸtirin. Yumurta ve ÅŸekeri iyice köpürene kadar Arçelik Eternity Mikser ile çırpın. Ardından un, niÅŸasta, krema ve labneyi de ekleyerek bir kez daha çırpın. Hazırladığınız kremayı cheesecake tabanınızın üzerine yayarak buzlukta 30 dakika kadar bekletin. Frambuaz, ÅŸeker, niÅŸasta ve suyu bir tencereye alarakÂArçelik Ankastre Ocakta 7 dakika boyunca piÅŸirin. Ardından 30 dakika boyunca oda sıcaklığında dinlenmeye bırakın. Dinlenen sosunuzu buzluktan çıkardığınız cheesecakein üzerine yayın. Tarifinizi tekrar buzlukta 30 dakika daha tuttuktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.
Â
Sponsorlu İçerik