Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
Hamur için;
• 2 adet yumurta
• 200 gr un
Sosu için;
• 1 adet avokado
• 1 diş sarımsak
• 1 su bardağı ıspanak
• 1 çay bardağı ceviz
• Yarım limon suyu
• 6-7 dal fesleğen
• Tuz
• Karabiber
• Üzerine parmesan
Yapılışı:
1- 2 yumurta ve un Arçelik Profesyonel Mutfak Makinesi Multi Şef’e eklenir hamur hazırlanır.
2- Hazırlanan hamur minimum 20 dakika Arçelik No Frost Buzdolabı’nda dinlenmeye bırakılır.;
3- Sos için tüm malzemeler Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı’ya alınır çekilir.
4- Dinlenen hamur Multi Şef’in hamur açma aparatıyla açılır.
5- Spagetti aparatıyla kesilir.
6- Arçelik Ankastre Ocak’ta kaynayan suda 2-3 dakika haşlanır.