Malzemeler:500 g tavuk kanadı2 yemek kaşığı soya sosu1 çorba kaşığı susam1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil2 diş rendelenmiş sarımsak1 tatlı kaşığı acı biber sosu2 yemek kaşığı bal1 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı limon suyu1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 demet taze yeşil soğan Tarif:Derin bir kase içerisine yeşil soğan hariç sos malzemelerinin hepsi eklenir.İçerisine kanatlar eklenir. İyice karıştırılır.Karışım marine olması için 1-2 saatliğine Arçelik No Frost Buzdolabı’na kaldırılır.Marine olan soslu kanat karışımı fırın kabına alınır.Arçelik Ankastre Fırın’da 25-30 dakika kızarana kadar pişirilir.Pişen soslu kanatların üzerine taze yeşil soğan serpilir.Afiyet olsun! Sponsorlu içerik