Malzemeler:2 kiloluk kuzu kaburga3 yemek kaşığı doğranmış taze kekik2 yemek kaşığı zeytinyağı4 yemek kaşığı nar ekşisi1 yemek kaşığı limon suyu1 tatlı kaşığı deniz tuzu1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiberİnce dilimlenmiş 1 küçük soğanYarım su bardağı nar taneleri1 tatlı kaşığı sarımsak tozu Tarif:Kekik, zeytinyağı, nar suyu, nar ekşisi, tuz, karabiber bir kasede karıştırılır.Fırın kabına alınan kaburganın üzerine sos gezdirilir. Üzeri folyoyla kaplanır ve 1 saat marine olması için Arçelik No Frost Buzdolabı’na kaldırılır.Arçelik Ankastre Fırın 200 derecede ısıtılır.Marine olan kaburgalar fırına verilir. Dikkatli şekilde her iki tarafı da 25-30 dakikada kızarana kadar pişirilir.Afiyet olsun! Sponsorlu içerik