Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
• 500 g dana kıyması
• 300 g Meksika fasulyesi
• 1 adet yumurta
• 4 adet domates
• 1 adet kırmızı kapya biber
• 1 diş sarımsak
• 1 adet kuru soğan
• 1 çay kaşığı tuz
• Yarım çay kaşığı karabiber
• 3-4 dal maydanoz
Tarif:
1-Öncelikle Arçelik Ankastre Grion Ocak’a bir tencere alıp Meksika fasulyesini iyice haşlayın.
2-1 çay bardağını köftelerin yanına koymak için ayırın.
3-Domatesleri de iyice rendeleyin.
4-Ardından Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı kasesine kıyma, haşlanmış Meksika fasulyesi, kapya biber, soğan, yumurta, tuz, karabiber ve sarımsağı ekleyip karıştırın.
5-Homojen bir kıvam alınca avcunuzla büyük toplar haline getirip yuvarlak fırın kabına dizin.
6-Rendelediğiniz domates sosunu ve ayırdığınız Meksika fasulyelerini köftenin üzerinde gezdirin.
7-Önceden ısıtılmış Arçelik Ankastre Grion Fırın’da 180 derecede 35- 40 dakika, üzerleri hafif kızarana kadar pişirin.
8-Piştikten sonra üzerine ince ince doğradığınız maydanozu servis edin.
9-Afiyet olsun!
Sponsorlu içerik