Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
• 1 demet karalahana
• 1 adet kırmızı pancar
• 1 adet yeşil soğan
• 1 adet avokado
• 1/2 demet pancar yaprağı
• 6 su bardağı sıcak su
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 yemek kaşığı limon suyu
• 1 adet kırmızı köy biberi
• 1 çay kaşığı himalaya tuzu
• 1 çay kaşığı karabiber
Tarif:
1-Soğanı ve pancarı minik minik doğrayıp Arçelik Ankastre Ocak’ta zeytinyağı eşliğinde hafifçe pişirin.
2-Üzerine Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı ile doğradığınız karalahana ve pancar yapraklarını ekleyin ve onların da suların salmalarını ve biraz yumuşamalarını sağlayın.
3-Biberi ince halde dilimleyip uygun bir büyüklükte keserek diğer malzemelere ekleyin.
4-Tüm malzemeleri derince bir tencereye alın ve kalan malzemeleri; limon suyu, karabiber, tuz ve sıcak suyu sırayla ekleyerek tahta bir kaşıkla karıştırın.
5-Tencerenin ağzını kapatıp yaklaşık 30 dakika Arçelik Ankastre Ocak’ta orta ateşte tüm malzemelerin pişmesini bekleyin.
6-Yoğun bir kıvama geldiğini düşündüğünüzde servis kasesine alın.
7-Olgunlaşmış bir adet avokadoyu üzerine dilimleyin.
8-Afiyet olsun!