Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
• 1 kg Barbun balığı
• 3 adet kuru soğan
• 4 diş sarımsak
• 2 adet patates
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 1 çay kaşığı tuz
• 1 çay kaşığı karabiber
• 1 tutam kekik
• 1 tutam kırmızı pul biber
Tarif:
1-Barbun balıklarını iyice yıkayıp temizleyin.
2-Soğanı ve patatesleri Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı’da doğrayın.
3-Doğradığınız soğan ve patatesleri Arçelik Ankastre Grion Fırın tepsisine dizin.
4-Sarımsakları ve defne yapraklarını da yerleştirin.
5-Üzerine barbun balıklarını dizin.
6-Bir kaseye zeytinyağı, karabiber, kekik, pul biber ve tuzu alıp karıştırın.
7-Hazırladığınız sosu balıkların üzerinde gezdirin.
8-Önceden ısıtılmış 180 derecelik Arçelik Ankastre Grion Fırın’da 30-35 dakika kadar pişirin.
9-Afiyet olsun!
Sponsorlu içerik