Güncelleme Tarihi:
Malzemeler:
•2 büyük dilim karpuz
•2 dilim beyaz peynir
•Yarım demet roka
•5-6 yaprak fesleğen
•1 yemek kaşığı çiğ badem
•1 yemek kaşığı antep fıstığı
•1 çay kaşığı susam
•1 yemek kaşığı balzamik sirke
Tarif:
1-Arçelik No Frost Buzdolabı’nda iyice soğuttuğunuz karpuzu çıkartın ve küp küp doğrayın.
2-Beyaz peyniri de aynı şekilde küp küp doğrayın.
3-Roka ve fesleğen yapraklarını iyice yıkayıp kurulayın.
4-Salata tabağınıza yeşillikleri, doğradığınız karpuz ve peynirleri ekleyin.
5-Badem ve fıstıkları çok iri olmaması için Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı’da çok kısa süre çekin.
6-Ardından susamla birlikte salatanızın üzerine serpiştirin.
7-Son olarak balzamik sirkeyi de dökün.
8-Afiyet olsun!
Sponsorlu içerik