Moonspell bir kez daha İstanbul'da

Güncelleme Tarihi:

Moonspell bir kez daha İstanbulda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2004 14:51

Portekiz'in dünyaca ünlü rock grubu Moonspell, 5 yıl aradan sonra yeniden Türkiye'de... Grup, 16 Ocak'ta Venue MAslak'ta müzikseverlerle buluşuyor. Konser, saat 20:00'de başlayacak. Moospell, şarkılarının yanısıra teatral sahne performansıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Moonspell, 1994 yılında başlayan müzikal yolculuğuna 6 albüm ve bir EP sığdırdı. Özellikle ikinci albümleri “Irreligious” ile başlayan Depeche Mode etkilenimleri, üçüncü albüm “Sin/Pecado”da elektronik altyapı ile birleşince, ortaya özgün ve değişik bir sound çıktı. Grubun bu albüm sonrası çıktığı turnenin İstanbul ayağında 2000’e yakın izleyici grubun, etkileyici sahne şovunu yakından görme fırsatı buldu.

Moonspell’in sahne performansı sadece şarkıların çalımından ibaret değil. Şarkıların içeriğine uygun olarak yapılan makyajlar, giysiler ve yaratılan atmosfer Moonspell konserlerinin teatral bir havada geçmesini sağlıyor. Tüm Avrupa’da Rammstein’la beraber en iyi sahne gruplarından biri olarak kabul edilen Moonspell, yeni albümü “The Antidote”un turnesinde de benzersiz ve soluk kesici bir şovla hayranlarını büyülemeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Moonspell’in son albümü The Antidote, daha önce HIM’le çalışan Finli prodüktör Hiili Hiilesmaa tarafından kaydedildi. Daha önce Patrik Süsskind’in “The Parfume” romanından yola çıkarak “Herr Spiegelmann” ve Portekiz şair Fernando Posseas’in “Opium” adlı kitabından etkilenerek “Opium” şarkılarını yazan Moonspell, bu kez de Portekiz’in ödüllü genç yazarlarından José Luís Peixoto’nun “The Antidote” adlı romanından yola çıkarak konsept bir albüm hazırlamış. Albümün piyasaya çıkmasıyla beraber roman da şu an Portekiz’in en çok satan kitabı oldu."

Ayrıntılı bilgi için:
e-mail:
erdem@rtnpromotions.com
web: www.rtnpromotions.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!