Militer tarz karakterime çok uygun

Güncelleme Tarihi:

Militer tarz karakterime çok uygun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2010 00:00

“Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”nde Eda’yı canlandıran Seda Bakan, InStyle dergisinin kasım sayısı için modellik yaptı. Güzel oyuncu, “Karakterime çok uygun” dediği militer tarzdaki kıyafetlerle objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

SEDA BAKAN FOTOĞRAFLARI 

Sadece yakın çevresi değil, ilk görüşte herkes Seda Bakan’ın “sempatik ve yardımsever” olduğunu düşünebilir.

Bakan’ın, etrafına saçtığı o pozitif enerjiyi, “Hayatta insanların doğuştan her şeyi bildiğine ve yaşarken hatırladığına inanıyorum” cümlesiyle sohbete başlamasından da anlamak mümkün... Konuşmasının devamı da yine aynı iyi hissi veriyor karşısındaki kişiye zaten...
Ekran kariyerine, Number One TV’de sunuculuk yaparak başlayan, sonrasında bir süre de MTV Türkiye kanalında “The Base Chart Show” adlı programı sunan Seda Bakan, müziğin hayatında çok önemli bir yeri olduğunu şu kelimelerle ifade ediyor: “Yolda yürürken hep bir melodi vardır kafamda. Bazen nereye gideceğimi de onlar belirler.”
 
İÇİMDE GÜÇLÜ BİR ENERJİ VAR  

Yüksek enerjisi nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadığını itiraf eden genç oyuncu, “ıçimde öyle bir enerji var ki, tam olarak ortaya çıkaramadığım zaman kızıyorum kendime. Eğer hayat bana yeteri kadar yardımcı olursa, iyi işler yapmak, her şeyi yetiştirmek, yoluma eksiksiz devam etmek niyetindeyim” diyor heyecanını gizlemeye çalışarak.

“Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisinde canlandırdığı, akademiden yeni mezun olmuş, henüz cinayet bürosunda komiser yardımcısı olan Eda karakterinden söz açılınca, sakin vücut dili biraz değişiyor; ekrandaki gibi dirayetli, bıçkın ve inatçı bir yapıya bürünüyor. Öte yandan, dizide Eda’nın yaşadığı aşk çatışmasının aksine, onun hayatında uzun zamandan beri ilk defa aşık olduğunu hissettiren, çok da güzel giden bir ilişki var.

MODAYA AYAK UYDURUYORUM

Seda Bakan, modayla kurduğu ilişki için her ne kadar “Ayak uydurmaya çalışıyorum” dese de, pek çok yenilikten haberdar olduğu sohbet sırasında net bir şekilde anlaşılıyor.

Başarılı oyuncu, modayı takip etmek adına daha fazla çaba harcayabileceğini, ancak kararsız yapısının ona bu konuda çok fazla vakit kaybettirdiğinden şikayetçi olduğunu söylerken bir anda yüzüne muzip bir gülümseme yerleşiyor. Ve moda hakkında aklına gelen şu hikayeyi anlatıyor: “ıki modacı karşılıklı oturup sohbet ederken, biri diğerine ‘Bak göreceksin bu yıl onlara plastik bot giydireceğim’ diyor.”
Bunu anımsadıkça kararsızlığının kendisine yaşattığı sıkıntıdan sıyrılıp keyifli bir alışveriş yaptığını sözlerine ekliyor.

Haberin Devamı

SES TELLERİMDEKİ NODÜL YÜZÜNDEN İLTİFAT ALIYORUM

Söz, güzel oyuncuyla ilgili belki de en çok konuşulan ve bir o kadar da iltifat alan pürüzlü ses tonuna geldiğinde, yüzü kızarıyor Bakan’ın. Çocukluğundan bu yana sesinin böyle olduğundan, bununla ilgili çok fazla iltifat aldığından ancak özünde bunun bir sağlık sorunu olduğundan bahsediyor. Ses tellerindeki nodülleri yakın zamanda aldırmayı düşünüyor, çünkü nodüllerin hayat standardını düşürdüğü görüşünde...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!