Miley rol çaldı

Güncelleme Tarihi:

Miley rol çaldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2013 10:11

2013 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nin yıldızı, hem sahne performansı hem de aldığı iki ödülle Eminem’di. Ancak geceye damgasını vuran isim, Miley Cyrus oldu.

Haberin Devamı

2013 MTV Avrupa Müzik Ödülleri, önceki akşam Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düzenlenen ‘uzay partisi’ konseptli törenle sahiplerini buldu. Ziggo Arena’nın ev sahipliği yaptığı, yaklaşık 20 bin kişiyi bir araya getiren törenin sunuculuğunu Ron Burgundy ve Redfoo yaptı. Geceye sanatçıların katılımı az olsa da, renkli sahne şovlarıyla etkileyici bir törene imza atıldı.

KATY, SERTAB’I ANIMSATTI
Miley Cyrus’un performansıyla başlayan gecede, Katy Perry, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Kings of Leon, The Killers ve Imagine Dragon da sahneye çıktı. Katy Perry’nin Sertab Erener’in Eurovision performansını hatırlatan kurdeleli şovu beğeni topladı. Ateş şovlarıyla renklenen törende, Ron Burgundy’nin Amsterdam’a özel çektiği birbirinden komik videolar seyircileri çok güldürdü.

GECENİN ASIL YILDIZI EMINEM
Justin Timberlake ve Macklemore&Ryan Lewis, beş dalda ödüle aday gösterilmelerine rağmen törenden eli boş ayrıldı. Taylor Swift, One Direction ve Daft Punk, üç dalda ödüle aday oldukları törene katılmadı.
Törenin yıldızı, ‘en iyi hip hop şarkıcısı’ ve ‘global ikon’ ödüllerini alan Eminem’di. Ancak geceye damgasını vuran isim, Miley Cyrus oldu. “Wrecking Ball” ile ‘en iyi klip’ ödülünü kazanan Miley Cyrus, konuşmasında klibin yönetmeni Terry Richarson’a teşekkür etti. Aldığı ödülü çantasına sığdıramayacağını söyleyen genç şarkıcı, önce ödülü yere koydu, sonra çantasından çıkardığı sarılmış sigarayı yakıp içti.

UZAYDA PARTİ

Törenin ardından tüm davetliler, soluğu Amsterdam’ın en popüler kulüplerinden Paradiso’da aldı. ‘Uzayda parti’ temalı eğlencede oyuncu Colton Haynes DJ’lik yaptı.

Haberin Devamı

GECEDEN NOTLAR
- Tören öncesi sahne önündeki seyirciler, ateş şovları sırasında dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
- Redfoo, gecenin ilk sunuşunda kendinden bekleneni yaptı, kliplerindeki gibi “Böyle rahat değilim” diyerek elbiseleri çıkardı.
- Ödül vermek üzere sahneye çıkan Jared Leto, Filipinler’deki kasırga faciasında ölenler için seyircilerden saygı duruşunda bulunmalarını istedi.
- Bruno Mars, “Locked Out of Heaven” şarkısıyla ‘en iyi şarkı’ ödülünü kucakladı. Törende “Gorilla”yı seslendiren şarkıcıya şovunda pole dansı yapan bir kadın dansçı eşlik etti.
- Rita Ora, törene sevgilisi Calvin Harris ile geldi.

Haberin Devamı

İŞTE ÖDÜLLER
Dünya çapında şarkıcı: Chris Lee

Dünya çapında en iyi: Linkin Park

En iyi kadın şarkıcı:
Katy Perry
En iyi erkek şarkıcı: Justin Bieber

En iyi grup: Green Day

En iyi alternatif müzik grubu:
Thirty Seconds To Mars

En iyi elektronik müzik şarkıcısı:
Avicii

En iyi hip hop şarkıcısı:
Eminem

En iyi sahne:
Beyoncé

En iyi şarkı:
Locked Out Of Heaven (Bruno Mars)

En büyük hayran grubu:
Tokio Hotel

En iyi imaj:
Harry Styles

En iyi pop grubu:
One Direction

Global ikon:
Eminem

En iyi çıkış:
Austin Mahone

En iyi klip:
Wrecking Ball (Miley Cyrus)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!