Zeynep Sever Demirel'den eğlenceli paylaşım: "Bakın ne buldum"

Güncelleme Tarihi:

Zeynep Sever Demirelden eğlenceli paylaşım: Bakın ne buldum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 10:41

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Oyuncu ve model Zeynep Sever Demirel, eşinin yıllar önce verdiği bir pozdaki gözlükle yaptığı eğlenceli paylaşım dikkat çekti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. 2009 yılında Miss Belçika güzeli seçilen Zeynep Sever, çok sayıda takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla beğenileri topluyor.

Zeynep Sever Demirelden eğlenceli paylaşım: Bakın ne buldum

Son paylaşımıyla dikkat çeken güzel model, güneş gözlüklü pozuyla eğlenceli bir paylaşımda bulundu. Volkan Demirel'in yıllar önce çekildiği güneş gözlüklü fotoğrafı paylaşan Zeynep Sever Demirel, fotoğraftaki gözlükle verdiği pozu "Bakın ne buldum" açıklaması ile paylaştı.

Çok sayıda beğeni alan fotoğrafa Volkan Demirel'den de cevap gecikmedi. Eşinin eğlenceli paylaşımına gülen yüz emojisi koyan eski Fenerbahçeli futbolcu, 'Sayemde modayı takip ediyosun (geriden) biraz da sen tak' yorumunda bulundu.

BAKMADAN GEÇME!