Ünlü yıldızların sokak halleri

Güncelleme Tarihi:

Ünlü yıldızların sokak halleri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2015 16:18

Ünlü şarkıcı güneş gözlüklerinin ve günlük giysilerinin arkasına sığınıp rahat rahat tatilin keyfini çıkardı.

Haberin Devamı

Bir süredir yeni sevgilisi James Packer ile birlikte İtalya ve Fransa'da tatilin keyfini çıkaran ünlü şarkıcı Mariah Carey, en son Portofino'naydı.Boşandığı eşi Nick Cannon'dan dünyaya gelen ikizleri Monroe ile Moroccon ve arkadaşlaryla birlikte şehirde gezen Carey öğle yemeğini de bir pizzacıda yedi.

Ünlü yıldızların sokak halleri

Kendisini adım adım takip eden paparazzilerin dışında yanından geçip gidenlerin çoğunun tanımadığı Carey, keyifli bir gün geçirdi. Sade bir kıyafet giyen Mariah Carey, yemek yerken bile güneş gözlüklerini hiç gözünden çıkarmadı. Ünlü şarkıcı pizzasını yedikten sonra çocuklarıyla birlikte biraz daha dolaşıp kendilerini bekleyen lüks yata yöneldi.

Haberin Devamı

SOKAKTA GÖRSENİZ BELKİ DE TANIMAZSINIZ

Gösteri dünyasının ünlülerinin çoğu günlük hayatta gayet sıradan giysiler içinde ve yanlarında korumaları olmadan geziyor. Onları diğer insanlardan ayıran tek ayrıntı peşlerine düşen paparazziler.

Ünlü yıldızların sokak halleri

10 yıllık kocası Ben Affleck'ten ayrılma kararı alan Jennifer Garner, sık sık Batı Hollywood sokaklarında görüntüleniyor. Üç çocuk annesi Garner bazen pazarda sebze seçerken bazen de kızını bale kursundan alırken objektiflere takılıyor. Garner en son fotoğrafları çekildiğinde küçük oğlunu kucağına almış arabasına gidiyordu.

Ünlü yıldızların sokak halleri

Keira Knightley ve kocası James Righton ile birlikte yeni doğan bebeğini gezmeye çıkardı.Bir ara minik Edie babasının kucağında etrafın izlerken Knightley de kızının arabasını idare etti.

Ünlü yıldızların sokak halleri

Haberin Devamı

Bir gün Julia Roberts bu kıyafetleriyle sokakta yanınızdan geçip gitse belki de onu tanımazsınız. Robert, günlük hayatında sade giyinmeyi seviyor. Böyle zamanlarda makyaf yapmak da pek onun tercihi değil.

Ünlü yıldızların sokak halleri

Rachel Zoe de çocuklarıyla birlikte gezintiye çıkmış. Onun diğer ünlülerden farkı hiç ödün vermediği bir tarzı olması ve bu yüzden nereye giderse gitsin hemen tanınması. Zoe, çocuklarını da kendi tarzına uygun giydiriyor.

Ünlü yıldızların sokak halleri

Reese Witherspoon günlük hayatında da elbiselerinin uyumuna özen gösteriyor ve bakımlı olmayı seviyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!