Ünlü oyuncunun kızı evlendi... DüÄŸün mutluluÄŸunu burnundan getirdiler

Güncelleme Tarihi:

Ünlü oyuncunun kızı evlendi... Düğün mutluluğunu burnundan getirdiler
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 02, 2024 10:33

Evladının mutluluğuyla ondan daha mutlu olmayacak anne- baba yoktur kesinlikle. Bir ebeveynin en unutulmaz anlarından biri de çocuğunun, hayatının aşkını bulup onunla evlenmesi ve yuvasını kurması. Üstelik bu durum, ünlü ya da sıradan bütün anne ve babalar için geçerli.

Haberin Devamı

Sinema dünyasına yıllarını veren ünlü yıldızlardan biri de güzeller güzeli kızının böylesine mutlu bir gününe tanıklık etti.

Daha önce başından başarısız bir evlilik geçiren kızı bu kez aradığını bulduğuna inandı ve hayatını bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle birleştirdi.

Her ne kadar arada yağmur yağsa da kızının mutlu günü ünlü oyuncunun hafızasına "hayatının unutulmaz anlarından" biri olarak kazındı.

Bu arada sevdiği adamla evlenen kızının da mutluluktan ayakları yerden kesildi. Sadece küçük bir pürüz dışında!

Genç kadının özel günü için seçtiği gelinlik sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından 'uygunsuz' bulundu ve ağır eleştiriler aldı. Mutlu gelinin sevinci biraz gölgelense de kendi sosyal medya hesabından bu eleştirilere de yanıt verdi.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun kızı evlendi... Düğün mutluluğunu burnundan getirdiler


ÜNLÜ ANNENİN BÜYÜK MUTLULUĞU

Düğününde hep korktuğu yağmur sürprizinin yanı sıra gelinliği yüzünden böylesine eleştirilen bu gelin, ünlü oyuncu Susan Sarandon'ın kızı Eva Amurri.

Sarandon'ın, ilk evliliğini yaptığı İtalyan film yapımcıs Franco Amurri'den dünyaya gelen kızı Eva, bir süredir birlikte olduğu şef Ian Nock ile hayatını birleştirdi.

Düğün, geçtiğimiz cumartesi günü New York'taki Hudson Vadisi'nde gerçekleşti. Bir bahçe partisi havasındaki düğüne, gelin ve damadın çok yakınlarından oluşan 40 kişilik bir davetli topluluğu katıldı.

Ünlü oyuncu Susan Sarandon'ın, kendisi gibi sinema yıldızı olan eski sevgilisi Tim Robbins de çocukluğunu bildiği Amurri'yi bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Ünlü oyuncunun kızı evlendi... Düğün mutluluğunu burnundan getirdiler

GELİNLİĞİNİN GÖĞÜS KISMI 'SKANDAL' OLARAK NİTELENDİRİLDİ 
İlk bakışta her şey gayet güzel gidiyordu. Ama gelin Eva Amurri'nin canını sıkan bir gelişme oldu. Amurri, Ian Hock ile hayatını resmen birleştireceği düğünü için Kim Kassas imzalı, askısız bir gelinlik giydi. Görünümünü de uzun bir duvakla tamamladı.

Haberin Devamı

Fakat Eva'nın gelinliğinin göğüs kısmı sosyal medyada dudak uçuklatan eleştirilerin hedefi oldu. Birçok kişi göğüs bölgesinin, 'düğün için fazla seksi ve uygunsuz' olduğunu ileri sürdü.

Elbette Eva Amurri'nin kulağına da gitti bu eleştiriler.

O da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gelinliğini nasıl, hangi duygular içinde seçtiğini anlattı. Üstelik kendisini eleştirenlere küçük bir sürpriz de yaptı.

Â

Ünlü oyuncunun kızı evlendi... Düğün mutluluğunu burnundan getirdiler

HEM ÇEKİCİ HEM ZARİF GÖRÜNMEK İSTEMİŞ
Amurri paylaşımında düğününün çok fazla sevgi ve inanılmaz bir enerjiyle dolu bir gün olduğunu anlattı.

Yağmur yağmasından hep endişelenmesine rağmen yine de havanın yağışlı olmasının çok da büyük bir sorun yaratmadığını ekledi.

Haberin Devamı

Sonra da gelinliğinin çok eleştirilen göğüs bölgesine yönelik birkaç cümle kurdu. O bölgenin yakın çekim görüntüsünü paylaştı ve "Bunu sonrası için rahatça kullanabilirsiniz" diye yazdı.

39 yaşındaki Eva Amurri, gelinliğini nasıl seçtiğini de anlattı. Gelinliğin vintaj çizgiler taşıdığını belirten Amurri, çok kabarık bir elbise yerine böyle daha sade bir gelinlik içinde kendini ultra kadınsı hissettiğini belirtti People dergisine verdiği röportajda.

"Ben de düğün günümde seksi ama aynı zamanda zarif hissetmet istedim" diye sürdürdü sözlerini. Gelinliğin de bu iki ayrıntı arasındaki dengeyi mükemmel şekilde kurduğunu ekledi. Eva Amurri, bu gelinliğin tam da hayallerindeki gibi olduğunu ifade etmekten de kaçınmadı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncunun kızı evlendi... Düğün mutluluğunu burnundan getirdiler

Ä°KÄ° YIL BÄ°RLÄ°KTE OLDUKTAN SONRA NÄ°ÅžANLANDILAR
Eva Amurri ile Ian Hock, geçen yıl Paris'te nişanlandı. Mutlu haberi de sosyal medya hesabından paylaştı. O ana kadar da çift iki yıldır birlikteydi.

Bu arada küçük bir hatırlatma... Eva Amurri ilk evliliğini 2011 ile 2020 arasında Kyle Martino ile yapmıştı. Bu evlilikten ikisi erkek biri kız üç tane çocuğu oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!