Tarkan: Nazom hep yanındayız

Güncelleme Tarihi:

Tarkan: Nazom hep yanındayız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 15:14

“Tarkan fizy konserleri” serisinin ikincisi önceki akşam gerçekleşti.

Haberin Devamı

Tarkan, 7 konserlik Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi maratonunun ikinci konserini önceki akşam verdi. Açıkhava’yı dolduran sevenlerinin tek bir ağızdan eşlik ettiği konserde Tarkan, klasikleşen pop şarkılarının yanı sıra 15 Haziran’da yayınlanan “10” albümünden “Yolla”, “Kedi Gibi”, “Çay Simit”, “Çok Ağladım” gibi yeni şarkılarını da seslendirdi.

Tarkan: Nazom hep yanındayız

Merve Özbey ve sevgilisi Murat Binici konseri ön sıradan izledi. Şarkıcı, “İnşallah Tarkan’la bir projede yer alma ayrıcalığını yaşarım” dedi.


Ünlü şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Arzu Sabancı, Burcu Esmersoy ve Merve Özbey gibi ünlü isimler de vardı. Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, konseri kulisten takip etti.

Haberin Devamı

Tarkan: Nazom hep yanındayız

Gecede Tarkan için dev bir pankart açıldı. “25 yıldır gönlümüze gündüzleri güneş olup doğdun, geceleri yıldız olup parladın. Asla sönmeyeceksin. Sonsuza kadar kalbimizin en güzel yerinde bize ışık olacaksın, nice 25 yıllara Megastar’ım” yazan pankartı şarkıcı, sahneden okuduktan sonra teşekkür etti.

Şarkıcı, sözü ve müziği Nazan Öncel’e ait “Acımasız” adlı şarkıyı söyledikten sonra geçen mayıs ayında eşi Akşit Togay’ı kaybeden Nazan Öncel’e seslendi: “Bu şarkı biliyorsunuz canım Nazan’cığım, Nazan Öncel’e, Nazom’a ait. Zor günlerden geçiyor kendisi bugünlerde. Ona buradan selam yollayabilir miyiz? Canım, hep senin yanındayız, sana sabır diliyoruz.” 

Tarkan: Nazom hep yanındayız

Burcu Esmersoy da konseri izleyen ünlülerdendi. “Dünya Güzellerim” adlı programda yer alan Esmersoy, “Program süresince Bülent Ersoy beni korudu kolladı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!