Survivor 2016 ünlüler yarışmacıları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016 ünlüler yarışmacıları kimler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 15:22

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında bir süredir hazırlıkları devam eden Survivor 2016, Şubat ayında macera sever izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki; Survivor 2016 yarışmacıları kimler?, Survivor 2016 kadrosunda kimler var?, Survivor 2016'da kimler yarışacak? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Önceki yarışmaların şampiyonları, finalistleri ve unutulmayan isimlerinin de katılımıyla izleyenlerin karşısına çıkacak olan Survivor 2016 yarışma programı için geri sayım başladı. 7 Şubat 2016 TV ekranlarında hayranları ile buluşacak olan Survivor 2016'da kimler var? İşte detaylar…

Survivor 2016’da bu yıl birbirinden iddialı isimler yer alacak. Milyonlarca hayran kitlesi bulunan program bu yılda tüm izleyenleri ekranları başına kilitlemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıllara göre daha erken bir tarihte izleyenleri ile buluşacak olan programın kadrosu belli oldu mu?

TV ekranlarının fenomen yarışma programı olan, yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor 2016’da yavaş yavaş kadro şekillenmeye başladı. Acun Ilıcalı birbirinden iddialı isimlerin yer alacağı yarışmaya katılacak olan isimleri resmi Twitter hesabından açıklamaya başladı.

Haberin Devamı

Survivor 2016’da bu yıl sanat dünyasından, spor dünyasından ve magazin dünyasından ünlüler adasında bir araya getiren Acun Ilıcalı, resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile alakalı olarak bomba gibi açıklamalar yapıyor.

Hayranlarının merakla beklediği Survivor’da gönüllüler için başvurular, Acun Ilıcalı’nın ve kanalının resmi web sitesi üzerinde devam etmektedir.

Ünlüler ve Gönüllüler olmak üzere iki gurubun yarıştığı Survivor yarışmasında, yarışmacıların hayatta kalma mücadeleleri ön plana çıkıyor.

Survivor 2016 ünlüler yarışmacıları kimler

Survivor 2016 Programında Ünlüler Adasına Kimler Gidecek?

“Son Osmanlı Yandım Ali” filmiyle adını duyuran Ukrayna’nın 2005 güzellik kraliçesi Anna Babkova, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’na benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail Filiz, sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, “Bu Tarz Benim” yarışmacısı Ayşegül Melis Doğan, Anadolu Efes’in ponpon kızlarından Tuğba İldiz ve Yılmaz Morgül Survivor 2016 kadrosuna dahil oldu.

Daha önce isimleri duyulan ünlü isimlerden arasında Sinan Engin ve Seda Sayan’ın oğlu olan Oğulcan Engin ise 2016 Survivor Ünlüler kadrosundan yer alacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin efsanevi kaptanı Alex De Souza, Kaçak Gelinler dizisinin başrol oyuncularından Selin Şekerci, şarkıcı Özgün, şarkıcı Gökhan Tepe, Güneşi Beklerken ve Şeref Meselesiyle milyonların sevgilisi haline gelen oyuncu Kerem Bürsin, Elveda Rumeli ile popüler olan Tolgahan Sayışman’ın Survivor 2016 kadrosunda olacağı düşünülüyor.

Survivor'un 2016 sezonunda yarışacak ünlü isimler arasında Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yattara'yı kadroya alan Acun Ilıcalı, Ayrıca ünlü oyuncu ve sunucu Yunus Günçe'yi de Twitter hesabından duyurdu.

Şubat ayında başlayacak Survivor 2016'da yine yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Ütopya programıyla tanınan İnci Satır ve Semih Öztürk var.

Haberin Devamı

Birçok ülkede yapılan Survivor’da yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak, para ödülü ve diğer ödüller için yarışacaklar.

Survivor'da kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" yani “Hayatta kalan kişi” unvanını da alır.

BAKMADAN GEÇME!