‘Sen Benim HerŞeyimsin’ Almanya’da

Güncelleme Tarihi:

‘Sen Benim HerŞeyimsin’ Almanya’da
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 10:15

Yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ adlı filmin Almanya galası, Köln Cinedom’da yapıldı.

Haberin Devamı

FİLMİN başrol oyuncusu Tolga Çevik, galaya, filmde birlikte rol aldığı kızı Tuna ve oğlu Tan ile katıldı. Filmi seyircilerle birlikte izledikten sonra gazetecilere açıklama yapan Çevik, ‘Sen Benim HerŞeyimsin’in bir Meksika filminden uyarlandığını söyledi.

Projede yer almalarında en büyük etkenin, filmde ailece oynayabilmeleri olduğunu belirten Çevik, senaryonun güzel ve insanca olmasının da kendilerini çok etkilediğini anlattı.

Tiyatro ile sinemayı ayırmamak gerektiğini, birinin sahnede diğerinin ise kamera karşısında oynandığını ifade eden Çevik, şunları söyledi: “Bizim için çok büyük farkı yok ancak hepsinin zevki farklı tabii. İçimizden hangisi geliyorsa onu yapalım diyoruz. Bundan sonra da hepsi devam edecek tabii ki. Çekimler Antalya Çıralı ve İstanbul’da yapıldı. Filmde beni en çok etkileyen, oğlumun benim küçüklüğümü oynadığı mezarlık sahnesi galiba. Çünkü o filmden bir sene önce de ben babamı kaybetmiştim. Hepimiz için o duygusal bir sahne oldu. Baba, dede sahneleri olunca bizi biraz etkiledi ama geneli de etkiliyor aslında.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!