Şahan Gökbakar "Film lan o"

Güncelleme Tarihi:

Şahan Gökbakar Film lan o
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2014 15:45

Şahan Gökbakar, köşk adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyon toplantısına katıldığı için aldığı eleştirilere sosyal medyada yanıt vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Küfür ve tehdit içerikli mesajlara tepki gösteren komedyen, “Filmde küfür ediyorsun, sonra sana küfredilince mi kızıyorsun” diyenlere yanıt verdi: “Bu mantığa göre Cüneyt Arkın’ı gördüğün yerde döv, Coşkun’a tecavüz et. Film o, film laaan. Gerçek değil, film. Ah ah kimlere laf anlatmaya çalışıyoruz. Bir tehditler bir tehditler. ‘Bittin sen, filmini izlemeyeceğiz, yazdık kara listeye’ falan. Daha da ileri gidip ‘Yargılanacaksın bir gün’ falan. Geçen sene bu zamanlarda aynı tehditler vardı. Sebep, Gezi olaylarında hep aklı selime çağırdığım için. ‘İzlemeyeceğiz, bittin sen.’ Sonuç: 7.3 milyon.”

AKP’li, CHP’li ilgilendirmez
Gökbakar, seyircileri arasında ayrım yapmadığını da söyledi: “Benim işim komedi. Seyircilerim AKP’li mi, CHP’li mi, HDP’li mi, dindar mı değil mi, başörtülü mü, açık mı, Alevi mi, Sünni mi beni hiç ilgilendirmez. Beraber kahkaha atarız biz. İstediğim yere giderim, istediğim insanlarla görüşürüm, istediğim kıyafeti giyerim, istediğim hayatı yaşarım. Hesap mı vereceğim size? Unfollow et geç gitsin. Tehditler, küfürler aşağılamalar. Nasıl bir cüret, nasıl bir hak görme bu ya. Kendinize gelin artık. Takım tutmayı da bırakın, başkanlarınız da toplantıdaydı. Ne haldesiniz artık ya. Valla eğitimli cahil en fenası. En güzeli insan olmak. Yanındakine sadece insan olduğu için kıymet vermek. Bu nefret ortamı, bu kutuplaşmanın faydası yok. İnsan gibi yaşamalı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!