Güncelleme Tarihi:
Güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin en iyilerinin belirlendiği “Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri” önceki gece Zorlu Rafles otelde sahiplerini buldu. Ödül törenin başlamasına dakikalar kala kokteyl alanına gelen isim Saba Tümer oldu.
Kahkahası ile keyifli bir sohbete imza atan Tümer, magazin gündemi içinde konu başlıkları verdi. Aldığı kilolar ile dikkat çeken Tümer, bu yönde soru soran muhabiri de haşladı. “Daha ne olsun, görmüyor musun? Gayet fit bir vücuda sahibim” diyerek takılan Saba Tümer, yaşadığı metro deneyiminden de bahsetti.
Sıkışan İstanbul trafiğinde metronun çok iyi bir çözüm olduğundan bahseden Tümer, “Daha öncede kullanmıştım ilk değil” açıklamasını yaptı. Program sunuculuğunun yanı sıra bir dizide konuk oyuncu olan Tümer, “Bu sektöre de el attık, artık devamı gelir” dedi. Söz dizi sektörüne gelince açıklamalar yapan sunucu, bana göre Türkiye’nin en yakışıklı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ. Ben her zaman Kıvançcı olmuşumdur, Kenan İmirzalıoğlu da Berk Oktay da yakışıklı ama ben Kıvançcıyım” sözlerini söyledi. Sanat camiasının gözde bekarları arasında gösterilen Tümer, üzeri kapalı evleneceğinin de sinyalini verdi. “Yakın zamanda bende evlenirim, ama damat adayı bulamadım. Ben paraya da mülke de önem vermem, beni mutlu etsin yeter. Onun malı mülkü ben olayım” diyerek kahkaha attı.
Saba Tümer kimdir?
Saba Tümer, 5 Aralık 1970 yılında İzmir’in Alsancak semtinde dünyaya geldi. Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazanmıştır. Okulu bitirdikten sonra 6 ay Sky TV'de çalıştı ve diksiyon dersleri aldı. Altı ay Ege TV'de çalışıp sonrasında 4,5 yıl NTV'de günlük haberleri okudu ve bir süre NStyle adlı dergide yazılar yazdı.