Mel Gibson'ın yeni sevgilisi oğluyla aynı yaşta

Güncelleme Tarihi:

Mel Gibsonın yeni sevgilisi oğluyla aynı yaşta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 12:02

Ünlü aktör Mel Gibson, bir süredir 24 yaşındaki Rosalind Ross ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme geliyordu. 60 yaşındaki, sekiz çocuk ve üç torun sahibi Gibson, zaman zaman Ross ile sokaklarda objektiflere de takılıyordu. Ama ünlü oyuncu ve yönetmen geçtiğimiz hafta yapılan Altın Küre ödül törenine genç sevgilisini de götürerek onu "resmi olarak" kamuoyuyla tanıştırdı.

Haberin Devamı


O geceden sonra da zaten bir süredir magazin basınını peşinden koşturan Rosalind Ross, kelimenin tam anlamıyla spot ışıklarının altında kaldı.

Senaryo yazarı olarak kariyer yapmak istediği bilinen Rosalind Ross, bugüne kadar üç tane filme de yazar olarak imzasını attı.

Mel Gibsonın yeni sevgilisi oğluyla aynı yaşta

Ross ile Gibson'ın geçen yıl ilkbaharda tanıştığı iddia ediliyor. Genç kadın Mel Gibson'ın yapım şirketine iş başvurusunda bulundu ve ikilinin ilişkisi de böylece başladı.

Daha sonra Gibson, genç kadını Costa Rica'daki çiftliğine davet etti. Böyle ve romantik ilişkinin de temeli atılmış oldu. Daha sonra Rosalind Ross ile Gibson ayrılmaz ikili haline geldi.

Haberin Devamı

Mel Gibsonın yeni sevgilisi oğluyla aynı yaşta

 

Ancak Rosalind Ross, her ne kadar Mel Gibson ile birlikte katıldığı Altın Küre partisinde herkesin dikkatini çekse de onun bu konudaki tecrübesi daha eskilere dayanıyor.

Rosalind Ross, bir akrobat ve at üzerinde gösteriler yapıyor. Genç kadın 2011 yılında partneri Devon Matiozo ile birlikte ESPN'Nin Beden özel sayısı için objektif karşısına geçmişti.

Mel Gibsonın yeni sevgilisi oğluyla aynı yaşta

Mel Gibson'ın sevgilisi Rosalind Ross, 1990 yılında California'nın Aptos kasabasında dünyaya geldi. Yani bir başta deyişle Gibson'ın sekiz çocuğundan biri olan Milo ile yaşıt.

Palo Alto Lisesi'ne devam edel Rosalind Ross, bu dönemde biniciliğe merak sardı. Daha sonra da at sırtında akrobatlık yapmaya başladı. Partneri Devon Matiozo'nun "at sırtında yapılan buz dansı" diye tanımladığı bu gösteri dalı sayesinde katıldığı grupla birlikte birçok gösteriye çıktı. Yarışmalara katıldı, madalyalar kazandı.

Mel Gibsonın yeni sevgilisi oğluyla aynı yaşta

Haberin Devamı

Rosalind Ross, son 9 yıldır gözde olan bu spor dalının yanı sıra senaryo yazarlığıyla da ilgileniyor. Genç kadın bazı kısa film ve TV dizilerinin senaryo yazım ekibinde de görev aldı.

Rosalind Ross'un, Mel Gibson ile ilişkisinde en çok ilgi çeken elbette çiftin arasındaki yaş farkı. ABD magazin basınında yer alan iddialara göre Ross'un annesi, Gibson ile aynı yaştı. Genç kadının babası ise 67 yaşında.

Mel Gibsonın yeni sevgilisi oğluyla aynı yaşta

Mel Gibson, ilk evliliğinin 1980 yılında Robyn Moore ile yaptı. Bu evlilikten yedi çocuk sahibi oldu. Aktör aynı zamanda üç torun sahibi.

Eşi Moore'dan neredeyse bir servet ödeyerek boşanan Gibson daha sonra Oksana Grigorieva ile birlikte oldu. Ancak 2009'da başlayan bu ilişki kısa sürdü. Gibson, uğruna eşini terk ettiği ve bir de üstüne 425 milyon dolar verdi.

Haberin Devamı

Mel Gibsonın yeni sevgilisi oğluyla aynı yaşta

Gibson'ın bu ilişkiden de bir çocuğu bulunuyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!