Meghan'ın kurbanı olmuş: Charles ikisini de orada istememiş

Güncelleme Tarihi:

Meghanın kurbanı olmuş: Charles ikisini de orada istememiş
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 17, 2023 17:12

İngiliz kraliyet ailesinde olup bitenlerden ne nehir romanlar, ne sezonlarca sürecek diziler çıkar... Ailede öyle olaylar yaşanıyor ki her birine dair iddialar dallanıp budaklandıkça bütün bunların ardı arkası gelmiyor. Üstelik ailenin her bir üyesi, kelimenin tam anlamıyla bir başrol oyuncusu ya da roman kahramanı gibi...

Haberin Devamı

SON BÄ°R VEDA BÄ°LE EDEMEDÄ°
Bütün ömürlerini bu ailede olup bitenleri yorumlamaya adayan kraliyet uzmanları ve biyografi yazarları  oldukça da söz konusu durum hiç değişmeyecek gibi görünüyor. İşte bunlara yeni bir örnek daha geldi.

Buna göre Galler Prensesi Catherine'in eltisi Meghan Markle'a yönelik bir kızgınlığı daha var. Çünkü ileri sürülenlere göre onun yüzünden Balmoral Şatosu'nda son nefesini veren Kraliçe 2. Elizabeth'e son bir veda bile edemedi.

Meghanın kurbanı olmuş: Charles ikisini de orada istememiş

MARKLE'IN KURBANI OLDU
Yazar ve kraliyet uzmanı Robert Jobson'ın Our King (Bizim Kralımız) adlı kitabında ileri sürdüğüne göre 41 yaşındaki Kate, Kraliçe 2. Elizabeth'in öldüğü gün Balmoral Şatosu'na gidemedi. Bunun nedeni de Meghan Markle'ın "kurbanı" olması.

Haberin Devamı

Jobson'ın iddiasına göre Charles, Harry'nin karısı Meghan'ı, Kraliçe'nin hayata veda ettiği Balmoral Şatosu'na götürmesini istemedi. Küçük oğlunun bu konuda bir bahanesi olmaması için de William'ın da Kate'i oraya getirmesini engelledi. Bunun üzerine Kate, çocuklarıyla birlikte evde kaldı ve Kraliçe'ye son bir veda etme şansını da kaçırdı.

Â

Meghanın kurbanı olmuş: Charles ikisini de orada istememiş

SADECE ÇOCUKLARI VE TORUNLARININ ORADA OLMASINI İSTEDİ
Charles, Kraliçe'nin son nefesini verdiği sırada yanında sadece çocuklarının ve torunlarının olması gerektiğini söyledi Jobson'ın kitabında yazdığına göre. En küçük kardeş Prens Edward'ın karısı Sophie'nin Balmoral'a gitmesine rağmen diğer gelinlerin orada olmasını istemedi. Bu arada Camilla'nın o anlarda kocasının yanında olduğunu hatırlatalım. 

Her şey bu kadar değil. Yakın çevresine, özel olarak Meghan'ın orada hoş karşılanmayacağını ekledi. Ama bunu Harry'ye söyleyemediği ve Meghan'a karşı da adil olabilmek için Kate'in de Balmoral'a gitmemesini istedi.

Bu arada yine iddialara göre Kate de çocuklarını okuldan aldıktan sonra Balmoral'a gidip son nefesinde Kraliçe'nin yanında olmak istedi. Ama bunu yapamadı.

Haberin Devamı

Kate'in kocası William ise çoktan Balmoral'a gitmek için yola çıkmıştı bile. 

 

BAKMADAN GEÇME!