Maskeli balo

Güncelleme Tarihi:

Maskeli balo
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2018 08:30

Burcu Esmersoy, Didem Soydan ve Gonca Vuslateri, BeStyle’ın sıra dışı çekimi için stüdyoya girdi. Etkileyici kostümleri ve maskeleriyle objektif karşısına geçen üç ünlü isim, çekim sonrası soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

İstediğin gibi bir kadın olduğuna inanıyor musun?

- Burcu Esmersoy: İstediğimden çok daha iyi bir kadın oldum. Başarılı, çalışkan, sevilen, umut dolu, kendine has, eşsiz ve kendiyle barışık bir kadın oldum. Kendimden çok mutluyum.

- Didem Soydan: İstediğim kadın olmak için daha çok yolum var.

- Gonca Vuslateri: Umarım olmuşumdur.

Bu aya özel olarak yaptığımız bu makyaj çekimimizde nasıl bir kadını canlandırdın?

- Burcu Esmersoy: Elbisem ve makyajım, sanki yıllar önce izlediğim “Russian Ballet Company”nin düzenlediği gösterilerden bir karakter gibi hissettirdi bana kendimi. Zarif ve güçlü bir karakter...

- Didem Soydan: Ağustos ayında yaptığımız Beman kapak çekimi, çok maskulendi. BeStyle Magazine ile tamamen doğal, ıslak saç ve neredeyse yok denecek kadar az bir makyajla, bana en yakın halimle karşınızdaydım. Bu ay ise biraz rock’n roll havası, biraz da glam tadında harika bir çekim çıktı ortaya.

Haberin Devamı

- Gonca Vuslateri: Kendimi prensesler gibi hissettim. Böyle bir projede yer aldığım için çok mutluyum.

Maskeli balo

MASKELER BENİ ÇOK ETKİLİYOR

Maske takmak ya da maskeler sana ne ifade ediyor?

- Burcu Esmersoy: İnsanların olmadıkları gibi davranmalarını kolaylaştıran ve gerçek yüzlerini örten obje olma özelliklerini unutursak eğer; maskelerin çok eğlenceli ve değişik birer sanat eseri olduğunu düşünüyorum ve bu beni çok etkiliyor.

- Didem Soydan: Maske denince aklıma kozmetik ürünü geldi ilk. Ben çok fazla cilt ürünü kullanan biriyim. Önceden Türkiye’de bulunmazdı, her türlü kozmetik malzemesini yurtdışından alırdık. Bu ürünler çekimlerde hayat kurtarıyor çünkü. Kısacası çok fazla maske kullanırım, hatta kendim evde de hazırlarım.

- Gonca Vuslateri: Okul zamanımda maskelerle pek uğraşmıştım. İtalyan, Kabuki, Geleneksel Türk Tiyatrosu maskelerine ilgim çok fazlaydı. Maskeleri severim.

Maskeli balo

Haberin Devamı

2019 BEKLENTİSİ: BİR ÖPÜCÜK, PARA VE TATİL

2019 yılının ilk hediyesi ne olsun istersin?

- Burcu Esmersoy: Eşimden gelecek sıcacık bir gülüş ve güzel bir öpücük.

- Didem Soydan: 2019 yılbaşı için aldığım Milli Piyango biletine yüklü miktarda para çıksın isterim.

- Gonca Vuslateri: Seyahat. Güzel bir tatil hiç fena olmaz.

Maskeli balo

O DAVALARIN TAKiPCiSiYiZ

 ◊ Kadına şiddetin arttığı şu son dönemlerde neler söyleyeceksin?

- Didem Soydan: Bu konu ile ilgili söylenecek yığınla şey var. Bu konuda elimden geleni ardıma koymuyorum. Seslerini duyurmaya çalışıyorum. Takip ettiğim davalar da var, peşindeyim.

- Gonca Vuslateri: Sosyal medya üzerinden bir linç uygulamak, toplumsal cezalandırmaya girer. Şiddet hastalık değildir, suçtur. Bu anlamdaki hukuksal her gelişmeyi yakından takip ediyorum. Destek veriyorum ve değişeceğini de biliyorum.

BAKMADAN GEÇME!