Ivana Sert, evlilik sorusunu duyunca kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Ivana Sert, evlilik sorusunu duyunca kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 13:49

Ivana Sert, sevgilisi iş adamı Can Çelebi ile birlikte Etiler’de bir mekanda yemek yedi. Mekan çıkışı görüntülenen Ivana Sert, muhabirlerin sorduğu soru karşısında hemen aracına binerek uzaklaştı. Peki; Ivana Sert kimdir? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Yaklaşık 4 saat mekanda kalan İvana Sert ve Can Çelebi, çıkışta araçlarını beklemek yerine araca doğru yürümek isteyince zor anlar yaşadı.

Gazetecilerin peş peşe gelen soruları karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen İvana Sert, evlilik sorularını yanıtsız bıraktı. Bir muhabirin “Evlilik haberleri var, doğru mu?” sorusunu gülerek cevapsız bırakan Sert, gül satan genci de es geçerek aracına bindi.

Ivana Sert kimdir

Ivana Sert kimdir?

Ivana Sert, 25 Ekim 1979 yılında dünyaya geldi. Özellikle Türkiye’de tanınan Sırp-Türk televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, nadiren oyuncu ve yazardır. Kendisiyle aynı adı taşıyan Ivana Sert markasının kurucusu ve baş tasarımcısı olan Sert, Show TV'nin Bugün Ne Giysem? adlı programında 2010 yılından beri jüri üyesi olarak yer almasıyla yaygın olarak tanınmaktadır. 17 Eylül 2013 tarihinde eşi Yurdal Sert'ten karşılıklı açılan boşanma davasıyla ayrılmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!