İşte 'Hayat Şarkısı'nın dev kadrosu

Güncelleme Tarihi:

İşte Hayat Şarkısının dev kadrosu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2016 14:17

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü’nde doğup büyüyen Bayram ve kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek’le Kerem’i küçük yaşta nişanlar.

Haberin Devamı

Bayram, ailesiyle yerleştiği İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak köye gider, kızları Hülya ve Melek’le yaşayan Salih’in kapısını çalar. Ne var ki çocuklar artık kendilerine ait birer hayat kurmuş, farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Arzuları ve sahip oldukları arasında savrulan kahramanların aşklarını, vedalarını ve mücadelelerini konu alan “Hayat Şarkısı”, bu akşam Kanal D’de başlıyor. İşte yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği, senaryosu Mahinur Ergun tarafından kaleme alınan dizinin baş kahramanları ve hikayeleri...

Haberin Devamı

HÜLYA ÇAMOĞLU CEVHER (BURCU BİRİCİK)

Zeki, çekici ve tehlikeli bir kadın

İşte Hayat Şarkısının dev kadrosu

Salih’in küçük kızı, Bayram’ın gelini, Kerim’in karısı... Çocukluğundan itibaren yoksullukla bilenmiş, içi öfkeyle dolmuş, sonunda da çok zengin ve yenilmez olmaya yemin etmiş biri. Bu yolda ne gerekiyorsa yapmaktan kaçınmayacak bir karakter. Bu çabalar sayesinde, çeşitli entrikalara da başvurarak Kerim’le evlenmeyi başarıyor. Ancak bu zoraki evlilik ona büyük acılar getiriyor. Çok zeki, çekici ve tehlikeli bir kadın... Kerim’e gözü kara bir aşkla bağlı...

Haberin Devamı


KERİM CEVHER (BİRKAN SOKULLU)

Aşk ile nefret arasında

İşte Hayat Şarkısının dev kadrosu

Evin yakışıklı küçük prensi... Varlığın içine doğmuş, hayatı boyunca çok şımartılmış. Bilime meraklı... Baba zoruyla Berlin’de maden mühendisliği eğitimi alırken, birden çevre mühendisliği okumaya karar vermiş. Doğal hayatı ve okumayı çok seviyor. Bilim dünyasında kariyer yapmaya, kitap yazmaya odaklı bir hayatı var. Duygusal anlamda, birine derinlemesine bağlanmayı bilmiyor. Hülya ile anlaşmalı bir evlilik yapıyor ve ona duyduğu aşk ile öfke arasında gidip geliyor.

 

HÜSEYİN CEVHER (TAYANÇ AYAYDIN)

Cevher ailesinin ağır abisi

İşte Hayat Şarkısının dev kadrosu


Haberin Devamı

Cevher ailesinin büyük oğlu, Kerim’in abisi... Güvenilir, zeki, yakışıklı, duygusal zekası da gelişmiş, iyi eğitim almış, hem sahada hem de teoride bilgi sahibi bir işadamı... Küçük yaşlarda hiçbir taviz verilmeden iş alanında yetiştirilmiş, sorumluluk verilmiş. Kendi yaşamını hep ikinci planda tutmuş. Ailenin ve şirketin çıkarları için yaşamış. Zeynep’le evli ve bir çocuk babası.

 

MELEK ÇAMOĞLU (ECEM ÖZKAYA)

O hep ikinci planda kalan abla

İşte Hayat Şarkısının dev kadrosu

Hülya’nın ablası... Anneleri hastalık nedeniyle erken öldüğü için kendisini ailenin annesi yerine koymuş. Hülya’nın hayallerini desteklemiş. Her zaman ikinci planda kalsa da içinde tutkulu ve hayat dolu bir kadın var.

 

Haberin Devamı

BAYRAM CEVHER (AHMET MÜMTAZ TAYLAN)

Zengin madenci, otoriter baba

İşte Hayat Şarkısının dev kadrosu


50-55 yaşlarında, becerikli ve çok zengin bir madenci. Hüseyin ve Kerim’in babası. Dediği dedik, her daim bildiğini okuyan tipik bir sert baba. Aynı zamanda karısından çekinen, aile düzenine aşırı önem veren, evini de şirketlerini de mutlak bir hakimiyetle yöneten, çizginin dışına çıkan olduğunda köpüren, fakat aile üyeleriyle çatışmalar sertleşince anında geri adım atan bir adam. Oğullarına aşırı düşkün. Sinirli, kolay parlayan, girdiği yerlerde anında hakimiyet kuran, insanları avucuna alan ama aynı zamanda herkesin sevgisini de kazanan bir adam.

Haberin Devamı


SÜHEYLA CEVHER (SERAY GÖZLER)

Bayram’ın altın kalpli eşi

İşte Hayat Şarkısının dev kadrosu


50 yaşında... Bayram’ın eşi, Kerim ve Hüseyin’in anneleri. Mudanya zenginlerinden bir ailenin kızı. Çok alımlı, çok şık... Kendi serveti de var, ancak kocasına çok saygılı ve geleneksel bir eş... Hizmetçilere çok hakim olsa da kendisi de son derece hamarat, çok güzel yemekler yapıyor. Eşi Bayram’dan çok çekinse de çocukları söz konusu olduğunda tavrını net koyan bir kadın. Geleneklerine çok bağlı, aynı zamanda altın gibi bir kalbe sahip.


ZEYNEP CEVHER (PELİN ÖZTEKİN)

Bakanın mutsuz kızı

İşte Hayat Şarkısının dev kadrosu


Hüseyin’in karısı... Babasının ve Bayram’ın çıkarları gereği eve gelin gelmiş... Eski bakan kızı... Hüseyin’e görür görmez aşık olmuş. Erkek egemen kuralları olan bir hayata uyum göstermekte de zorlanmamış. Hülya’yı çok kıskanıyor, gizli gizli onun gibi olmak istiyor. Haset, arkadan iş çeviren, kendisini her konuda yiyip bitiren, yorucu bir kadın. Kocasının sevgisizliğini seziyor ve mutsuz... Çok meraklı bir kadın. Buna rağmen iyi bir anne...

 

 

BAKMADAN GEÇME!