Başına ilk kez gelmemiş... Yine aceleyle ameliyat masasına yatmıştı

Güncelleme Tarihi:

Başına ilk kez gelmemiş... Yine aceleyle ameliyat masasına yatmıştı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 06, 2024 15:55

İngiliz kraliyet ailesine katıldığı günden itibaren bütün dünyada milyonlarca kişinin dikkatini çeken Kate Middleton, tam kraliçelik yolunda emin adımlarla ilerlerken üstelik tahta biraz daha yaklaşmışken bir anda bambaşka bir şekilde gündeme geldi... 

Haberin Devamı

Bu yılın ocak ayının ilk yarısında, 42 yaşındaki üç çocuk annesi Middleton'ın karın bölgesinden bir ameliyat geçirdiği açıklandı. Açıklamada bunun planlı bir ameliyat olduğu bilgisi yer aldı.

Ama sonradan anlaşıldığına göre çok da planlı değildi bu operasyon. Sonuç olarak Middleton kanser tedavisi göreceğini kendisi açıkladı.

Bütün bunlar Galler Prensesi'ne yönelik ilgiyi biraz daha artırdı. Aylar süren sessizliğinin ardından geçen haziran ayında aile için çok önemli olan Trooping The Colour etkinliğinde kamuoyu karşısına çıktı.

Sonra da Wimbledon'da erkekler final maçına konuk oldu. Belli ki eskisi kadar olmasa da usulca  görevlerinden eksik kalmayacak Middleton.

Olup biteni kısaca özetlersek Kate Middleton iyi günlerinde olduğu gibi kötü gününde de yani hastalığında da milyonlarca insanın dikkatini üzerinde topladığını kanıtladı.

Haberin Devamı

Başına ilk kez gelmemiş... Yine aceleyle ameliyat masasına yatmıştı

YILLAR ÖNCE DE ACİLEN AMELİYAT EDİLMİŞTİ 
Kate ile ilgili son dönemde en çok konuşulan ayrıntı hastalığı elbette.

Aslında hayranları çok iyi bilir ancak bilmeyenler de hakkında yazılan biyografiyle öğrendi ki Kate yıllar önce de hayati bir nedenle acilen ameliyat masasına yattı.

Üstelik bunun izlerini de üzerinde taşıyor, hayatı boyunca da taşıyacak.

Kate Middleton'ın hayatını konu alan Catherine: The Princess of Wales adlı kitabında deneyimli yazar Robert Jobson bu konuyu da masaya yatırdı.
Â

Başına ilk kez gelmemiş... Yine aceleyle ameliyat masasına yatmıştı

YARA İZİNİN ÖYKÜSÜ 
Jobson, Kate'in alnında ilk kez  yıllar önce dikkat çeken ve çeşitli söylentilere de yol açan o izin öyküsünü anlattı.

Robert Jobson kitabında, Kate'in üç hamileliği sırasında da mustarip olduğu "sabah hastalığını" da hatırlatarak "Sabah bulantılarının verdiği güçten düşürücü nöbetler ve tabii ki bebeklerini doğurmak için St Mary's Hastanesi'nin Lindo Kanadı'nda yatması dışında, Catherine hayatının çoğunda neyse ki hastaneden uzak durdu" diye yazdı.

Haberin Devamı

Başına ilk kez gelmemiş... Yine aceleyle ameliyat masasına yatmıştı

YUMRUYU ÖĞRETMENLERİ FARK ETTİ 
Ardından da ilk gençlik yıllarında başına geleni anlattı: "Gençken, Marlborough Koleji'nde öğrenci olduğu sırada başının sol tarafında, saç çizgisinin hemen altında bir yumru fark edildi" satırlarına yer verdi.

Jobson'ın kitabında anlattığına göre Kate'in başının sol yanındaki yumruyu ilk olarak öğretmenleri fark etti.

Hemen ailesine haber verildi ve annesi Carole kızını hastaneye götürdü. Orada yapılan değerlendirmelerin sonucunda da Kate, yumrunun alınması için ameliyat masasına yattı.

Bilindiği kadarıyla o operasyonun ardından kanser gibi ciddi bir sağlık sorunu çıkmadı. Kate, Prens William ile evlendikten sonra katıldığı ilk etkinliklerde o yara izi dikkat çekmeye başladı.

Haberin Devamı

Durum öyle bir hale geldi ki Kensington Sarayı "Kate'in alnının sol yanındaki yara izi çocukluk çağında geçirdiği bir operasyondan  kaynaklanıyor" diye açıklama yaptı.

Başına ilk kez gelmemiş... Yine aceleyle ameliyat masasına yatmıştı

HAKKINDA ÇOK YORUM YAPILMIŞTI
Kate'in şakağındaki yara izi ilk olarak 2011 yılında Clarence House'da katıldığı bir etkinlikte dikkat çekmişti.

Hakkında da çok sayıda iddia ortaya atılmıştı. İlk olarak bazı güzellik uzmanları bu izin, yanlış uygulanan bir saç eklentisi nedeniyle olduğunu ileri sürmüştü. Bazı doktorlar da söz konusu izin bir doğum izinin ameliyatla alınması sonucu oluştuğu yorumunu yapmıştı.

Bu arada Middleton'ın o yara izi artık görünmez hale geldi. Bunun nedeni de Kate'in tercih ettiği ve kullandığı saç modelleri.

 

BAKMADAN GEÇME!