Hasan Yalnızoğlu yeni kitabı ile sevenleriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Hasan Yalnızoğlu yeni kitabı ile sevenleriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2014 13:35

Çok yönlü sanatçı Hasan Yalnızoğlu ‘Öğrenilmiş Duygular’ adlı kitabıyla sevenleriyle buluştu.

Haberin Devamı

Destek Yayınları’ndan çıkan kitapta kişisel gelişim üzerine deneyimlerini paylaşan Yalnızoğlu, “Güç, cesaret, disiplin, istikrar, neşe ve mutluluk genetik miraslar değildir. İyi duygular da tıpkı olumsuz duygular gibi sonradan öğrenilir” diyor.

Yaşam deneyimlerini paylaşan Hasan Yalnızoğlu, kitabında başarının sırlarını anlatırken, sporun yararlarından mizahın iyileştirici gücüne, diyet programlarından ‘Öğrenilmiş Duygular’a yolculuk yaptırıyor!

Yalnızoğlu’nun yalın bir dille kaleme aldığı kitapta sanatçı, ailesiyle anılarından, Anadolu Ateşi’nde baş dansçılığa yükselmesine, Survivor macerasından, oyunculuk kariyerinde elde ettiği başarının sırlarına yer verirken; Mustafa Kemal Atatürk, Peyami Safa, Yahya
Kemal Beyatlı, Zülfü Livaneli, Özdemir Asaf, Aziz Nesin, Yaşar Kemal gibi önemli şahsiyet ve yazarların özlü sözlerine de yer veriyor.

Haberin Devamı

Değişimin önemine dikkat çeken Yalnızoğlu, “Değişim Rüzgarları”ndan bahsederken, Peyami Safa’nın “Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır… Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır… “ ünlü sözünü hatırlatıyor…

Hasan Yalnızoğlu yeni kitabı ile sevenleriyle buluştu



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!