Geyşa ruhluyum

Güncelleme Tarihi:

Geyşa ruhluyum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2015 14:21

Pamela, yaz öncesi fıkır fıkır bir şarkıyla geri döndü. Hip hop ve funk melodili “Aslanlar Gibi”, klibiyle birlikte müzikseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Pamela ile hem bu yeni ‘atarlı’ şarkısını hem de müzikte motivasyonunu düşüren sorunları konuştuk.

* Hem dans ediyor, hem şarkı söylüyor hem de oyunculuk yapıyorsunuz. Bu hayat enerjisi nereden geliyor?
- Çocuk ruhumu her zaman ayakta tutuyorum galiba. Herkes gibi benim de depresyona girdiğim zamanlar oluyor ama genelde pozitif yaklaşmaya çalışıyorum yaşananlara. Enerjimi iyi tutmaya, bana iyi hissettiren insanlarla bir arada olmaya çalışıyorum. Pozitif enerji, karşılıklı bir ilişki.

* Bu kez “atarlı” bir şarkıyla; “Aslanlar Gibi”yle karşımıza çıktınız. Nasıl bir çalışma oldu?

- Genelde atarlı şarkıları seviyorum zaten. Romantik şarkılarımın bile atarlı bir yanı oluyor. Eyvallahım yok yani. (Gülüyor) Single’ın söz ve müziği Barlas Erinç’e, aranjesi de Alper Erinç’e ait. Hip hop ve funk melodili bir parça oldu.

* Şarkının klibinde kardeşiniz Oliver Spence de oynuyor...

- Birçok klibimde yer aldı zaten. “Aşk Sevgiden Beter”de de oynamıştı, “İstanbul”da da. Sevdiğim, yakın bulduğum isimlerle çalışmayı seviyorum. Klipteki diğer arkadaşların da hepsi samimi olduğum isimler. Onlar da İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden.

ALBÜM YAPARKEN KALBİM KIRILIYOR

* Neden albüm değil de single çıkarmayı tercih ediyorsunuz? Zaman kaybı mı, para kaybı mı olarak görüyorsunuz albümü?
- Hem zaman kaybı hem de albüm yaparken kalbim kırılıyor. Çünkü albüm, bir konsept dahilinde hazırlanıyor. Onu oluşturmak da inanılmaz bir emek gerektiriyor. Her şarkıya özen gösteriyorsun ama sadece üç-dört şarkıya klip çekebiliyorsun, diğer şarkılar üvey evlat gibi oluyor. İşte o zaman da motivasyonun ve kalbin kırılıyor.

* Pop müzik piyasasının gidişatından memnun musunuz?
- Birçok kişi gibi mutlu değilim. Bir gerileme var müzikte. 2000’li yılların başı gibi değil artık. İnsanlar çabuk tüketiyor. Bir yandan da “Niye albüm yapmıyorsun?” deniyor.

OYUNCULUĞA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ YAPTIM

* Sizin için oyunculuk mu daha ağır basıyor, şarkıcılık mı?
- Aslında oyunculuk mezunuyum ama oyunculuğuma hep üvey evlat muamelesi yaptım. Müziğe daha çok konsantre oldum. Hatta oyunculuk yapmaya başladığımda insanlar “Ne güzel oynuyor” dediler. Bilmiyorlar ki altında yılların
eğitimi var.

* Başarılı bir komedi oyuncusunuz aslında.
- Hakikaten iyi bir sitcom’da rol almak istiyorum. Severim de komediyi. Zaten komik bir kadınım.

EN SEKSİ ŞEY; ZEKA
* Şarkıda “severim, yaparım, ederim” diyorsunuz. Normalde de böyle iddialı mısınız?
- Aynen öyle bir insanım. Birinden hoşlanıyorsam gider konuşurum. Evde oturup “O beni arasın” falan demem. Belli ederim hoşlandığımı.

* Özel yöntemleriniz var mı bu konuda?

- Sistematik yöntemlerim yok. Her kişiye yaklaşacağın şekil farklı. Benim için önemli olan, güzelce arkadaş olmak. Biriyle arkadaş olmam için onunla muhabbet etmekten hoşlanmam, onunla eğlenmem lazım. Benim için en seksi şey zekadır, tipten ziyade. Zeki insanlar hemen ilgimi çeker. Hem saygı duyar hem de beğenirim.

* Dominant bir kadınsınız aslında. Böyle kadınlardan hoşlanan adam bulmak da zor...
- Tam da öyle diyemeyiz. Çok da geyşa ruhluyumdur. Evcimen bir tipimdir. Evde yemek yapmayı severim, titizimdir de. Gayet de romantiğimdir.

Geyşa ruhluyum

Haberin Devamı

ŞEVKET’LE BİTİRDİK

Haberin Devamı

* Sizi ne zaman evlendiriyoruz?
- Kısmet. Ciddi bir şey yok şu an.

* Şevket Çoruh’la ilişkiniz bitti mi?
- Çoktan.

* “Barıştılar” haberleri geliyor ama ara ara?
- O bir süreçti bizim için. Olur mu olmaz mı denemeleri oldu ama yok artık, bitirdik. Ufukta başka bir şey olur mu, neden olmasın...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!