Gerçek dünya peri masallarına benzer mi hiç! Hayatları çoktan ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Gerçek dünya peri masallarına benzer mi hiç Hayatları çoktan ayrıldı
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 09, 2024 12:24

Takvimler 2018 yılının 19 Mayıs gününü gösteriyordu. Bütün dünya İngiltere'de yapılan bir düğüne hem de günler öncesinden odaklanmıştı... Kolay değil! Daha küçücük yaşında annesini yitirip boynu bükük kalan genç adam hayatının aşkını bulmuştu ve artık kendi yuvasını kuracaktı. Üstelik büyük kardeşinden yedi yıl sonra aynı aile ilk kez böyle gösterişli bir düğüne ev sahipliği yapacaktı.

Haberin Devamı

Beklenen gün geldi çattı...

O zamana kadar çılgın bir hayat süren ama yine de annesini çocukken kaybettiği için onun hayranları tarafından "bağırlara basılan" o genç adam; yanında esmer güzeli karısıyla halkın karşısına çıkıp mutluluğunu paylaşıyordu.

Üstelik olup  bitenler gerçekten de peri masalını çağrıştırıyordu. Genç adam prens, evlendiği kadın ise her ne kadar ünlü bir oyuncu da olsa herhangi bir soylu aileden gelmiyordu. 

Herkes o gün bir peri masalının gerçeğe döndüğünü düşündü... İki genç büyük bir aşkla kurdukları yuvalarında yaşayıp gideceklerdi.

Ama aradan geçen altı yıl içinde olaylar pek de öyle gelişmedi.

Belirli aralıklarla iki çocukları oldu ama hayatlarında da çok şey değişti. Son dört yıldır, şimdiye kadar akla hayale bile gelmeyecek söylentilerin merkezinde yer alıyorlar artık.

Haberin Devamı

Gerçek dünya peri masallarına benzer mi hiç Hayatları çoktan ayrıldı

EVLİLİKLERİYLE İLGİLİ KÖTÜ İDDİALAR DOLANIYOR
Tabii ki onları yıllardır takip eden herkes anladı Prens Harry ile Meghan Markle'dan söz ettiğimizi...

Milyonları gözyaşları içinde bırakıp hayata veda eden 'gönüllerin prensesi' Diana'nın iki oğlundan küçüğü olan Harry ve karısı Meghan Markle... 

Ağabeyi Prens William'ın Kate Middleton ile hayatını birleştirdiği gösterişli düğünden yedi yıl sonra Meghan Markle ile evlendi Harry.

Her ne kadar kocası Charles'tan istediği sevgiyi görmemiş bu dünyadan erkenden ayrılmış olsa da Diana'nın iki yetim çocuğunun artık kendi ailelerini kurmuşlardı. 

2018 yılında evlenip iki çocuk sahibi olan Harry ile Meghan, son dört yıldır artık ABD'de yaşıyorlar. İngiliz kraliyet ailesi ile araları da öyle çok iyi değil. Üstelik bu gerilim kısa sürede düzelecek gibi görünmüyor.

Harry ile Meghan, ABD'ye taşındıktan sonra birbirlerine daha fazla bağlanmış bir görüntü sergiliyorlardı. Fakat çiftle ilgili çok tuhaf iddialar da ortada dolaşmıyor değil.

Gerçek dünya peri masallarına benzer mi hiç Hayatları çoktan ayrıldı

Haberin Devamı

AYRI HAYATLAR YAÅžADIKLARI Ä°LERÄ° SÃœRÃœLÃœYOR
Bunlardan birine bakılırsa tanıştıktan sonra çok kısa sürede evlenen Harry ile Meghan artık ayrı hayatlar yaşıyorlar.

Bir başka deyişle dünyanın gözü önündeki her ünlü çift hakkında ortaya atılan 'araları kötü' ya da 'boşanmak üzereler' tarzı söylentilerin merkezinde şimdi Harry ile Meghan var.

Radar Online adlı internet sitesinin haberine göre Sussex çifti bir süredir birbirlerinden bağımsız hayatlar sürüyorlar.

Harry aslında başlarda karısının memleketi ABD'de mutluydu ama artık hayatı sıradanlaşmaya başladı. Üstelik doğup büyüdüğü İngiltere'yi ve oradaki arkadaşlarını da çok özlüyor. Daha da ötesi oraya  dönmek istiyor. Ama buna Meghan Markle yanaşmıyor.

Haberin Devamı

Gerçek dünya peri masallarına benzer mi hiç Hayatları çoktan ayrıldı

'ASLINDA YAPTIKLARINDAN NEFRET EDÄ°YOR'
Çiftle ilgili başka bir iddia da Harry'nin karısıyla birlikte dijital platformlar için hazırladığı ve sürekli ailesini kötülediği o programlardan da aslında nefret ediyor.

Siteye konuşan kaynaklara göre Harry, biraz da bu yüzden karısından ayrı olarak bazı turlara çıkmaya başladı. Bunun son örneği de geçtiğimiz günlerde sergilendi.

Meghan Markle bir çocuk hastanesinin açılışına yalnız başına gitti. Harry de bu sırada bir Afrika turuna çıktı.

Sussex çifti ile ilgili söylentilere bakılırsa artık eskisinden çok daha fazla birbirlerinden ayrı vakit geçiriyorlar.

Haberin Devamı

Gerçek dünya peri masallarına benzer mi hiç Hayatları çoktan ayrıldı


EVLİLİKLERİ DEĞİL İŞLERİ AYRILDI İDDİASI 

Bütün "araları soğuk" söylentileri bazı kaynaklar tarafından şiddetle yalanlanıyor. Bu dedikoduların da çiftin aldığı son kararla ilgili olduğu belirtiliyor bazı kaynaklar tarafından.

Buna göre Harry ve Meghan, iş hayatlarında artık daha fazla ayrı yollarda yürüyecekler. Durum böyle olunca da haklarında evliliklerinin sarsıntı geçirdiği söylentileri yayılıyor.

Durmadan İngiliz kraliyet ailesinin başını ağrıtan Harry ile Meghan hakkındaki son söylentiler bu yönde. Ama onlar o kadar dünyanın gözü önünde bir hayat sürüyorlar ki haklarındaki iddialar bitmeyecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Öte yandan hiçbir evliliğin sorunsuz yürümediğini, çiftlerin birbirleriyle tartışmasının normal olduğunu hatta bunun evliliği ayrı bir heyecan getirdiğini savunanlar da var. Onlara göre Harry ile Meghan da her ne kadar ünlü olsalar da her çiftin yaşadığı sorunları yaşıyor

Bakalım Meghan Markle ile Prens Harry, daha ne türden söylentilerle gündemi işgal etmeyi sürdürecekler.

Â

Gerçek dünya peri masallarına benzer mi hiç Hayatları çoktan ayrıldı

Meghan Markle geçtiğimiz günlerde bir çocuk hastanesinin açılışına yalnız başına katıldı. 

 

BAKMADAN GEÇME!