Fotoğraf çekimi için Londra'ya gitti klipte oynadı

Güncelleme Tarihi:

Fotoğraf çekimi için Londraya gitti klipte oynadı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2016 14:07

“Aşktan Ötürü” kitabı ile yazarlığa adım atan yönetmen Meta Akkuş, fotoğraf çekimi için gittiği Londra’da bir klipte “barbie bebek” rolünde yer alarak oyunculukta da yetenekli olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

İrlandalı ünlü fotoğrafçı ve yönetmen Tom Robinson ile fotoğraf çekimlerini tamamlayan Akkuş, Robinson’un önerisiyle, West Side Story filminde Julie Andrews'ün söylediği "I Feel Pretty" şarkısı için çekilen klipte hem oynadı hem de şarkıyı söyledi. Şarkının sözlerini bir hafta boyuncu Londra sokaklarında yüksek sesle söyleyerek ezberleyen Akkuş "Çok eğlendim ve şan derslerine devam edeceğim çünkü şarkı söylemenin zihni susturduğuna inanıyorum" diyerek duygularını da belirtti. Klip önümüzdeki günlerde sosyal medyada yayınlanacak.

Fotoğraf çekimi için Londraya gitti klipte oynadı


Kitabı “Aşktan Ötürü” ile ilgili gelen yorumlardan da bir hayli memnun olan Akkuş ” Neden varım? Neden resim çiziyorum? Neden her sabah uyanıyorum? Neden nefes alıyorum? Ne için buradayım? Sorularımın tek cevabı var; Aşktan Ötürü” diyerek kitabını da aşkı görmek isteyenlere armağan ediyor.

Haberin Devamı

Fotoğraf çekimi için Londraya gitti klipte oynadı


Türkiye’de reklam ve klip yönetmeni olarak tanınan, çocukluğunu Paris’te geçiren Meta Akkuş’un şiir ve yazılarını birleştirdiği ' ‘Aşktan Ötürü’ kitabındaki çizimler de Akkuş tarafından tasarlandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!