Erdal Beşikçioğlu: Erdal abiniz size çok kızgın

Güncelleme Tarihi:

Erdal Beşikçioğlu: Erdal abiniz size çok kızgın
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 13:58

Önceki akşam “46 Yok Olan” dizisi ile ekranlara iddialı bir dönüş yapan Erdal Beşikçioğlu, kendisine soru sormak isteyen muhabirlere “Erdal abiniz size çok kızgın” diyerek sitem etti. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

İstanbul’da çekilen "46 Yok Olan" dizisi ile ekranlara hızlı bir dönüş yapan, Behzat Ç. ekibinden Erdal Beşikçioğlu ve Berkan Şal Arnavutköy’de görüntülendi. Beşikçioğlu, kendilerine soru sormak isteyen muhabirlere sitem etti.

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. Dizisinde ki Akbaba lakaplı Berkan Şal ile Arnavutköy’deydi. Gazetecilerin kendisiyle röportaj yapmak istemesi üzerine bir muhabirin “Erdal abi konuşsaydık biraz” dediğini duyan Beşikçioğlu, “Erdal abiniz size çok kızgın aranızdan bazıları yalan haber yapıyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

Erdal Beşikçioğlu: Erdal abiniz size çok kızgın

Erdal Beşikçioğlu kimdir?

Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ordu, Ünyeli bir memur baba ve Ankaralı Arnavut bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında “William Guskill” ile yaratıcı drama üzerine workshop çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatrolarında göreve başladı. 95-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görevine devam etti. Birçok dizi ve filmde rol aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!