Ünlülerin fiziksel kusurları

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin fiziksel kusurları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 14:41

Sinema, müzik ya da TV dünyasındaki ünlülere baktığınızda hepsi ilk anda kusursuz görünüyor değil mi. Ama gerçek pek de öyle değil. Onların da kendilerine göre büyük ya da küçük kusurları var. Hele aralarında bazıları var ki ne tür fiziksel deformasyonlara sahip olduklarını okuduğunuzda dudaklarınız uçuklayacak.

Haberin Devamı

İşte ünlüler ve şoke eden fiziksel deformasyonları.

OMUZUNDA YAPIŞIK İKİZİNİN İZİ KALDI 

Ünlülerin fiziksel kusurları

Yakışıklı aktör Andy Garcia doğduğunda bir ikiz kardeşi vardı. Ama ilk anda aklınıza geldiği gibi değil. Garcia, yapışık ikizini omuzunda taşıyarak dünyaya geldi. Fiziksel gelişimini tamamlamamış olan ikizi daha sonra operasyonla Garcia'nın omuzundan ayrıldı ve böylece aktörün hayata tutunması sağlandı. Andy Garcia'nın omuzunda hala yapışık ikizinin kendisinden ayrıldığı operasyonun izleri var.

HASTALIK, GÖRÜNTÜSÜNÜ DEĞİŞTİRDİ

Ünlülerin fiziksel kusurları

Haberin Devamı

Dinleyenleri büyüleyen sesiyle tanınan şarkıcı Seal da lupus hastalığından muzdarip. Şarkıcının yüzündeki izler Diskoid Lupus Eritematozus ya da kısaca DLE diye anılan bu hastalıktan kaynaklanıyor. Bu izler erken ancak erken evrede tedavi edilirse tamamen ortadan kaldırılabiliyor.

ÇOCUKLUKTAN KALDI

Ünlülerin fiziksel kusurları

Ünlü aktör Denzel Washington da ilk bakışta kusursuz gibi görünüyor. Ama ellerine biraz daha dikkatli bakınca gerçek ortaya çıkıyor. Aktörün sağ elinin küçük parmağı uzaktan bile görünebilecek kadar yamuk. Bunun nedeni ise Denzel Washington'ın küçükken oynadığı bir basketbol maçı sırasında geçirdiği kaza. Aktörün kırılan parmağı bir türlü doğru şekilde yerine yerleştirilmediği için böyle kaynadı.

HENÜZ KÜÇÜCÜK BİR ÇOCUKTU

Ünlülerin fiziksel kusurları

Tina Fey'in yüzünün sol tarafında, tam dudağının altındaki iz nasıl da belli oluyor. Bunun nedeni ise henüz küçücük bir çocukken uğradığı bir saldırı. O dönemde 5 yaşında olan Fey evinin önünde oynarken yanına yaklayan biri yüzünü kesti. O anda çocuk aklıyla "birinin kendisini işaretlediğini" düşünen Tina Fey bu olayın yarattığı travmanın psikolojik etkilerinden hala tam olarak kurtulamadığını söylüyor.

Haberin Devamı

ONUN DA KOLUNDA YARA İZİ VAR

Ünlülerin fiziksel kusurları

Ekranın güzel yüzlerinden Padma Lakshmi'nin kolundaki yara izi de oldukça belirgin. Bunun nedeni ise Lakshmi ile ailesinin geçirdiği bir trafik kazası. Lakshmi'nin öyküsü yıllar öncesine uzanıyor. Padma Laskhmi, henüz 14 yaşındayken Stevens Johnson sendromu nedeniyle üç hafta hastanede yattı. Taburcu olduğu gün ailesi arabayla onu almaya gitti. Ancak hastane döşünü Lakshmi ailesi bir trafik kazası geçirdi. Kolundaki yara izi de işte o kazadan kalan kötü bir anı. Ancak Padma Lakshmi bu izi saklama gereği duymadığını söylüyor "O yara izi benim bir parçam, onu seviyorum" diye anratıyor.

Haberin Devamı

İŞARET PARMAĞININ BİR KISMI YOK

Ünlülerin fiziksel kusurları

Ünlü oyuncu Daryl Hannah'nın da sol elinin işaret parmağının bir kısmının olmadığını biliyor muydunuz. Bunun nedeni de oyuncunun küçük bir kızken büyükannesinin bahçesinde geçirdiği kaza. Su kuyusunun makasarasına parmağını kaptıran Hannah sol elinin işaret parmağının bir kısmını kaybetti. Bazen filmlerde protez parmak kullanıyor.

HER ZAMAN YAKIŞIKLI

Ünlülerin fiziksel kusurları

Joaquin Phoenix ise halk arasında "tavşan dudak" adı verilen bir şekilde dünyaya geldi. Ancak bu onun kariyer basamaklarını hızla tırmanmasını hiçbir zaman engellemedi.

Haberin Devamı

ÜÇ MEME UCUYLA DOĞANLAR KULÜBÜ

Ünlülerin fiziksel kusurları

Hayvan hakları için müdacede elen PETA yararına verdiği çıplak pozlarla tanınan model Joanna Krupa şu sıralar TV'nin en gözde yüzlerinden. Krupa'nın da üç tane meme ucu varmış.

Ünlülerin fiziksel kusurları

Gösteri dünyasının bu durumdaki tek ünlüsü Krupa değil. Lily Allen, Carrie Underwood ve Tillda Swinton da benzer bir deformasyon var.

KROMOZOM BOZUKLUĞU

Ünlülerin fiziksel kusurları

Mila Kunis ve Kate Bosworth'in gözlerine dikkatli bakın. Büyük olasılıkla farkı hemen gördünüz. İkisinin de iki gözü birbirinden f arklı renkte. Aslında bir tür kromozom bozukluğu olsa da hem Kunis'e hem de Bosworth'a ayrı bir güzellik katıyor. Çünkü onlar "heterokromi iridium" adı verilen bir bozukluğa sahip. Kromozomlardan kaynaklanan bu durum iki gözün farklı renkte olmasına yol açıyor. 

Haberin Devamı

Ünlülerin fiziksel kusurları

Hatta bazen tek bir gözde iki ayrı rengin görülmesi de mümkün. Ama bu durum bu ünlülerin güzelliklerine güzellik, karizmalarına karizma katıyor. Aynı kromozom bozukluğuna sahip ünlüler arasında Jayne Seymour, Demi Moore, Elizabeth Berkley ve Henry Cavill de var.

PARMAKLARDA SORUN VAR

Ünlülerin fiziksel kusurları

Aktör Vince Vaughn'un da işaret parmağının bir kısmı yok. Bunun nedeni de geçirdiği bir trafik kazası.

Ünlülerin fiziksel kusurları

Megan Fox'un yüzü ve bedeni kelimenin tam anlamıyla nefes kesecek kadar güzel. Ama ellerine bakınca iş değişiyor. Çünkü Fox'un el başparmakları 'çomak parmak' denilen türden yassı.

GÖBEK DELİĞİ YOK

Ünlülerin fiziksel kusurları

Model Karolina Kurkova'nın fiziksel deformasyonu ise ilk anda akla gelecek türden bile değil. İlk bakışta kusursuz gibi görünen Kurkova'nın bildiğimiz anlamda bir göbek deliği yok..Ünlü manken bunun nedenini de şöyle açıklamıştı Türkiye'ye geldiğinde: "Normalden 2 buçuk ay erken doğdum. O yüzden göbek deliğim tam olarak gelişmemiş. Fotoğraflarımda Adriana Lima'nın göbek deliğini photoshopla bana uyarlıyorlar.."

BİR ELİNDE ALTI PARMAK VARDI

Ünlülerin fiziksel kusurları

Beyazperdenin James Bond kızlarından Gemma Arterton dünyaya geldiğinde ellerinde tam 12 parmak vardı. Yani Arterton altı parmaklıolarak dğdu. Ancak henüz bebekken operasyonla fazla parmaklarından kurtuldu.

KUYRUĞUMU BENDEN ALDILAR

Ünlülerin fiziksel kusurları


Şarkıcı Kesha da aslında bir çok kişinin bayına gelse kimselere söylemeyeceği bir şekilde dünyaya geldiğini açıklamıştı. Kesha bir röportajında "Doğduğumda bir küçük kuyruğum vardı. Sonra operasyonla onu aldılar. Yani kuyruğumu benden çaldılar" diye anlatmıştı durumu.

AÇIK AYAKKABI GİYMESE KİMSENİN HABERİ OLMAZ

Ünlülerin fiziksel kusurları


Jenifer Farner ise aslında açık ayakkabı giymese hiç fark edilmeyecek bir deformasyona sahip. Brachymetatarsiaadı verilen bu durumun nedeni ise ayak kemiklerinin birinin normalden kısa olması.

BAKMADAN GEÇME!