Ece Vahapoğlu kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Ece Vahapoğlu kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2018 10:10

Ece Vahapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Haberler ardından Ece Vahapoğlu’nun hayatına ilişkin bilgiler de merak konusu oldu. Peki, Ece Vahapoğlu kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Türk gazeteci, yazar ve sunucu Ece Vahapoğlu, 8 Mart 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Anneannesi Saraybosnalı, dedesi Üsküplü'dür. Öğrenim hayatına Şişli 19 Mayıs İlkokulu'nda başladı. Şişli Terakki Lisesi'nden mezun oldu. İtalya'da işletme okuduğu The American University of Rome'u bitirdi. Fransa'da AB ve Uluslararası İlişkiler yüksek lisansı yaptı. ABD Dışişleri Bakanlığı'nın daveti üzerine Uluslararası Yükselen Yıldızlar Liderlik Programı'na katıldı.

2001 yılında JC Derneği tarafından "Kişisel Başarı" kategorisinde Türkiye'nin En Başarılı Genci seçildi. Atv, NTV, CNBC-e, SKY TÜRK ve Cine5'te programlar hazırlayıp sundu. Sabah, Takvim ve Akşam gazetelerinde köşe yazarlığı ve röportajlar yaptı. Aktüel, Ekovitrin ve Genç Gelişim dergilerinde ise özel çalışmalar yaptı. TEV bursiyeri ve KATIAD (Kültürler Arası Toplumsal İletişim ve Araştırma Derneği) yönetim kurulu üyesidir.

İngilizce, Fransızca ve İtalyanca sunuculuk yaparak pek çok uluslararası etkinlikte başarıyla çalışmıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı sertifikalı wellness eğitmeni olup Herkes İçin Spor Federasyonu’nun resmi sözcüsü ve proje başkan vekilidir. Ece Vahapoğlu, Boyner Holding Buluşum CEO'su Cihan Alpay ile Haziran 2018'de nikah masasına oturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!