Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

Güncelleme Tarihi:

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2015 16:08

Sizce sinema, moda ve müzik dünyasının ünlü çiftleri nasıl tanışmış olabilir ? Büyük olasılıkla film ya da dizi setlerinde, klip çekiminde, defilenin kulisinde.. Birçoğu için durum böyle aslında. Ama bir de benzerine ancak filmlerde rastlanabilecek, "bu kadarı da olur mu" dedirtecek tanışma öyküleri de var.

Haberin Devamı

İşte ünlü çiftlerin tanıştğı o şaşırtan anlar.

KALBİNİ KAZANMAK KOLAY OLMADI

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

Genç kızların gözdesi Justin Timberlake için eşi Jessica Biel'in kalbine girmek hiç de kolay olmamış. Cameron Diaz ile ilşkisini bitirdiği sırada Timberlake bir arkadaşının düzenlediği partide Biel ile tanıştı. Güzel oyuncuya onunla çıkmak istediğini söyledi ama ikna etmek için uzun süre dil dökmesi gerekti. Çift, bir çocuklarıyla birlikte mutlu bir evlilik sürdürüyor.

ONLAR MEKTUP ARKADAŞIYDI

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

Haberin Devamı

Carey Mulligan ile kocası Marcus Mumford birbirlerini uzun süredir tanıyordu aslında. Yani mektup arkadaşı olarak. Yıllarca yazıştılar, mektuplar giderek daha özel olmaya başladı. Ama her ikisi de kariyerlerinde belli bir noktaya gelene kadar birbirleriyle görüşme şansı bulamadılar. Daha sonra bir araya geldiler ve flört etmeye başladılar. 2012 yılında da evlendiler.

ÇOCUKLARINIZIN BABASI OLABİLİR MİYİM

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

İşte film gibi bir tanışma öyküsü daha... Michael Douglas; Catherine Zeta-Jones'u ilk kez 'Zorro' filminde görüp beğendi. Yıllar sonra bir davette Danny DeVito çifti tanıştırdı. Bu fırsatı değerlendiren Douglas, Zeta Jones'a "Çocuklarınızın babası olabilir miyim?" diye sordu. O sırada Diandra Douglas ile evli olan ünlü aktör önce Catherine Zeta Jones tarafından terslense de zaten küçüklüğünden beri ona hayran olan güzel oyuncu ısrarlara dayanamayıp Douglas ile buluşmayı kabul etti. Sonrasında da aşk ve evlilik geldi. Bir ara ilişkilerinde sarsıntı yaşayan çift daha sonra toparlanıp evliliklerini kurtardı.

HOLLYWOOD'UN KÜLKEDİSİ

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

Haberin Devamı

Matt Damon'ın eşi Luciana Barroso, Hollywood'un külkedilerinden biri. Çift, 2003 yılında Damon'ın rol aldığı Stuck On You adlı filmin Miami'deki çekimleri sırasına tanıştı. Barroso o sırada bir barda barmenlik yapıyordu. Damon da arkadaşlarıyla birlikte Barroso'nun çalıştığı bara gitti. Ve benzerine ancak filmlerde rastlanabileek mucize gerçekleşti. Damon ve Barroso birbirlerine ilk görüşte aşık oldu. İşin ilginci Damon, hayatının aşkını bulduğu o bara arkadaşlarının ısrarıyla gitmişti. Aslında o gece başka bir yere gitmek istiyen Damon arkadaşlarını kıramadığı için Barroso'nun çalıştığı bara gitmişti. Büyük olasılık o bara gitmek için kendisini zorlayan arkadaşlarına minnettar kalmıştır Damon.

Haberin Devamı

GOOGLE' BAKARKEN ONU GÖRDÜ

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

Kate Moss ile şu sıralar aralarının bozuk olduğu söylenen eşi Jamie Hince'e gelince... İlk bakışta duyanlara "haydi canım" dedirtecek türden bir tanışma. 2007'de Moss bir arkadaşının evinde Google'da arama yapıyordu. Kafasından geçenler bilinmez ama önünde açılan fotoğraflardan biri de The Kills grubunun üyelerinden Jamie Hince'e aitti. Moss fotoğrafı görür görmez "Onun görüntüsünden hoşlandım" dedi arkadaşına. Daha sonra da başka bir arkadaşı Moss'u Hince ile tanıştırmak için bir görüşme ayarladı. Çift 2011'de evlendi. Ancak şu sıralar boşanma aşamasındalar.

KURTARICI KAHRAMAN

Haberin Devamı

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

Reese Witherspoon ile Jim Toth ortak bir arkadaşlarının evindeki partide tanıştılar. Ama durum sanıldığı kadar da sıradan değil. Partide alkolü fazla kaçıranlardan biri Witherspoon'u kötü şakalarıyla rahatsız ediyordu. Bu sarhoş davetlinin arkadaşı olan Jim Toth hemen olaya el koyup Witherspoon'u kurtardı. Bu olaydan sonra çift flört etmeye başladı. 2011 yılında da evlendiler.

ÖĞRENCİSİNE AŞIK OLDU

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

William H. Macy ise bir zamanlar şimdiki karısı Felicity Huffman'ın eğitmeniydi. Çift, 80'lerin başında Macy'nin hem kurucularından hem de eğitmenlerinden biri olduğu Atlantic Theater Company'de tanıştı. Huffman da orada drama dersleri alıyordu. 15 yıl boyunca sevgili oldular, Macy bu süre içinde Huffman'a defalarca evlenme teklif etti. Çift, sonunda 1997 yılında evlendi.

Haberin Devamı

KLİPTE GÖRDÜ, EVLENMEYİ AKLINA KOYDU

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

David Beckham da eşi Victoria'yı o sıralar üyesi olduğu Spice Girls grubunun bir şarkısının klibinde görüp beğendi. Sonra bir ortak arkadaşları onları tanıştırtı hatta Victoria Beckham; David Beckham'ın oynadığı maçlardan birini izlemeye bile gitti. Ancak o sırada aralarında herhangi bir şey olmadı. Victoria Beckham ikinci kez maç izlemeye gittiğinde ise David Beckham bu kez Victoria Beckham'dan telefon numarasını almayı başardı. Birkaç buluşmadan sonra birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettiler. Şimdi mutlu bir evlilikleri ve dört çocukları var.

KATALOGDAN ÇIKAN MUTLULUK

Bu ünlü çiftlerin tanışma öyküleri şaşırtıyor

Podyum dünyasının her zaman göz önünde olan kağıt bebeklerinin evlilik öyküleri de genellikle masallardaki gibi olur. Çağımızda artık gerçek prensler olmadığına göre zengin bir işadamı onları görür görmez aşka düşer..Birbirinden güzel mankenler de peri kızlarını kıskandıracak güzellikte bir gelin olur ve beyaz atlı prensleriyle dünyaevine girerler. Ama Sports Illustrated'ın gözde mankenlerinden Brookly Decker'ın tenis kortlarının yıldızı Andy Roddick ile evlenmesinin öyküsü bu tür masalları bile geride bırakacak kadar ilginç.Roddick 206 yılında Sports Illustrated'ın bikini özel sayısına bakarken birden bire sarışın bir güzelin fotoğrafları dikkatini çekmiş. "Ne güzel bir kız" diye geçmek yerine bir araştırma yapmış Roddick. Menajeri Ken Meyerson'dan bu sarışının kendisiyle çıkıp çıkmayacağını sormasını istemiş.Bu olup bitenler kulağa pek romantik gelmese de 22 yaşındaki Brooklyn Decker ardı arkası kesilmeyen telefonlardan da etkilenerek Andy Roddick ile tanışmayı kabul etmiş. Sonuç; mutlu bir evlilik...

BAKMADAN GEÇME!