Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiÄŸim her an minnettarım

Güncelleme Tarihi:

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 16, 2024 09:00

Eskilerin sık sık kullandığı bir ifade vardır, herkes de bilir bunu... Bilmeyene de ilerleyen zaman içinde hayat öğretir zaten: "Başa gelen çekilir.".. Günümüzün tarzıyla ifade edersek... "Hayatı geldiği gibi kabullenmek gerekir."

Haberin Devamı

Gerçekten de hayatta öyle durumlar olur ki bir yandan değiştirmek istersiniz ama bu konuda elinizden bir şey gelmez...

Sahip olduğunuz para ya da diğer maddi varlıklar da buna çözüm olmaz üstelik... İnsan bütün bunları hayatın sunduğu gibi kabullenmek, bu duruma uyum sağlamak ve öyle yaşamak zorunda kalır.

Hastalık ve ölüm bu konudaki en çarpıcı iki örnek...

Çünkü her ne yapılırsa yapılsın, insan ne kadar ayrıcalıklı ya da varlıklı olursa olsun bu iki konuda bazı şeyleri değiştirmek mümkün değil.

Hollywood'un ünlü ailelerinden biri tam da böyle bir durumu yaşıyor...

Başlarına bir hastalık geldi. Üstelik bu hastalığın öyle kolay bir tedavisi de yok. Ailesi de durumu çoktan kabullendi ve hayatını buna göre düzenledi...

Bir yandan söz konusu hastalıkla ilgili olarak farkındalık yaratmaya çalışırken diğer yandan da hasta olan ünlü oyuncuyla güzel anılar biriktirmeye çabalıyorlar.

Haberin Devamı

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

GENÄ°Åž AÄ°LE HEP BÄ°R ARADA
Anladınız değil mi Bruce Willis ve ailesinden söz ettiğimizi?

Son iki yıldır frontotemporal demans ile boğuşan 69 yaşındaki Willis'in hayatı artık eskisi gibi değil... Hastalığı nedeniyle günlük hayatını da yalnız başına sürdüremeyen, konuşma yetisi azalan Bruce Willis'in en büyük desteği geniş ailesi...

Yani şu an evli olduğu Emma Heming, ondan dünyaya gelen iki küçük kızı, eski eşi Demi Moore ve onunla ortak sahip olduğu üç yetişkin kızı.

Her biri ellerine geçen her fırsatta Bruce Willis'in yanına koşuyor, özel günlerde bir araya geliyorlar, ünlü oyuncuyu hayata bağlı tutmaya çalışıyorlar.

Elbette en büyük sorumluluk eşi Emma Heming'in omuzlarında. Ama Willis'in eski eşi Demi Moore da onu hiç yalnız bırakmıyor.

Artık kız kardeş gibi olan Emma ile Demi, kızlarıyla birlikte Bruce Willis için ellerinden geleni yapıyorlar.

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

Haberin Devamı

HER ÅžEYÄ° OLDUÄžU GÄ°BÄ° KABUL EDÄ°YOR
Willis'in 1987 ile 2000 arasında evli kaldığı Demi Moore, verdiği söz nedeniyle onu hiç yalnız bırakmıyor.

Moore katıldığı bir programda da eski kocasının durumunu ve tüm ailenin hastalıkla nasıl başa çıktığını anlattı.

Son dönemde Substance adlı filmle gündemde olan Demi Moore, geçtiğimiz günlerde Hamptons Uluslararası Film Festivali'nde Yaşam Boyu Başarı Ödülü'ne değer görüldü.

O tören sırasında da eski kocası Bruce Willis'in durumu hakkında konuştu.

Moore seyircilere yönelik yaptığı konuşmada "Daha önce de söylediğim gibi hastalık hastalıktır. Siz de bunu derinden, olduğu şekilde kabul etmelisiniz" dedi.

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

Haberin Devamı

'ESKÄ°YE TUTUNURSANIZ OYUNU KAYBEDERSÄ°NÄ°Z'
O arada eski kocası Willis'in durumunun durağan olduğunu yani hastalığın akışında seyrettiğini sözlerine ekledi.

61 yaşındaki Demi Moore artık Willis'in eski halini sürekli olarak düşünmenin bir faydası olmadığına da değindi. Yapılması gerekenin artık "yeni normalle" yüzleşmek olduğunu ifade etti.

Ünlü oyuncu söylediğine göre hayatta başına gelenleri olduğu gibi kabul etmek gerektiğini düşünüyor. Bruce Willis'in hastalığı da buna dahil.

Bakın Moore bu konuda neler söyledi: "Eskiye tutunursanız bu kaybettiğiniz bir oyun olur. Ama her şeyi olduğu gibi kabul ettiğinizde orada da bir güzellik bulabiliyorsunuz."

Haberin Devamı

Demi Moore, eski eşiyle ne kadar vakitleri kaldığını bilmediğini ama onunla birlikte geçirdikleri her an için minnettar olduğunu da sözlerine ekledi.

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

BOÅžANDILAR AMA ARALARINDAKÄ° BAÄž KOPMADI
Bruce Willis ile Demi Moore'un evliliği çoktan bitti, hatta Willis 2009 yılından bu yana Emma Heming ile evli ama eski çiftin dostluğu asla bitmedi.

Kocaman bir aile olarak birlikteliklerini sürdürüyorlar. Bunun nedenini de bundan birkaç ay önce Moore'a yakın bir kaynak "Bu konuda bir sözü var" diye anlatmıştı.


1987 yılında evlenen Demi Moore ile Bruce Willis 2000 yılında yuvalarını dağıtma kararı aldı. Ama ondan sonra da birbirlerinin hayatından hiç çıkmadılar.

Haberin Devamı

Demi Moore, Ashton Kutcher ile evliyken de Bruce Willis, kendisinden genç model Emma Heming ile evlendikten sonra da.

Özellikle de Willis'in önce afazi sonra da frontotemporal demans hastalığına yakalanmasının ardından eski eşlerin yakınlığı, birbirlerine desteği daha da arttı.

İşte bunun ardındaki sebep de ortaya çıktı.

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

 'SENİ ASLA BIRAKMAYACAĞIM' DİYE YEMİN ETTİ
İnternetteki Radar adlı internet sitesinin haberine göre Demi Moore, yıllar önce Bruce Willis'i hiçbir zaman terk etmeyeceğine yemin etti... Aradan geçen zaman içinde de bu sözüne sadık kaldı.

2022'de, Hollywood filmlerinin vazgeçilmez yıldızı olan Bruce Willis'in bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi hastalığına yakalandığı ailesi tarafından açıklandı.

Kısa bir süre sonra da ünlü oyuncuya frontotemporal demans teşhisi konuldu. O zor günlerde de eski eşi Demi Moore hep onun, şu anda evli olduğu Emma Hemin ve ondan dünyaya gelen iki küçük kızının yanındaydı.

Radar adlı internet sitesine konuşan eski çifte yakın bir kaynak bu konuda "Demi her koşulda onun yanında kalacağına yemin etti. Bruce, zorlu hastalığıyla mücadele ederken Demi'nin kalbi sızlıyor" diye konuştu.

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

EŞİ EMMA'YA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYOR
Aynı kaynağa göre Demi Moore, bu yeminine sadık kalmak için Willis'in bakımında şu anki eşi Emma Heming'e de destek oluyor.

Yine Radar adlı siteye konuşan kaynakların söylediğine göre Demi Moore, zamanın akıp geçtiğinin farkında. Bu yüzden de mümkün olduğunca eski eşinin yanında olmaya ve hastalığıyla mücadelesinde ona ve karısı Emma ile bu evlilikten dünyaya gelen iki küçük kızına yardım etmeye çalışıyor.

Demi Moore ile evliliğinden Rumer, Tallulah ve Scout adında üç tane yetişkin kızı olan Willis'e geniş ailesi kol kanat geriyor.

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

KÜÇÜK ANLARDAN BÜYÜK MUTLULUKLAR ÇIKARIYORLAR
Arnold Schwarzenegger'ın eski eşi Maria Shriver'ın Sunday Paper adlı yayın organına konuk olan Emma Heming "Bütün aile birlikte zaman geçirmek için Bruce'un yanında yer alıyor. Hissedilen büyük acıya ve yasa rağmen onunla birlikte mutlu anılar biriktirmeye çalışıyor" dedi.

Heming, büyük ailenin her fırsatta bir araya geldiğini ve hayatın küçük mutluluklarından büyük sevinçler çıkarmakta ustalaştığını da sözlerine ekledi.

Heming, kocası Bruce Willis'in hastalığı sırasında eski eşi Demi Moore'un gösterdiği desteğe minnettar olduğunu da saklamadı.

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

TANIÅžTIKLARI YIL EVLENDÄ°LER
Demi Moore ile Bruce Willis, 1987 yılında bir film galasında tanıştılar. O dönemde Moore, nişanlı olduğu Emilio Estevez'den ayrılmıştı.

Daha o ilk karşılaşmada ikisinin de kalbinde şimşekler çaktı. Zaten kısa sürede sonra da romantik ilişkileri başladı.

Aynı yıl tanışmalarından kısa bir süre sonra da Moore ile Willis, hayatlarını resmen birleştirdi. Bu da doğaçlama bir şekilde oldu.

Bir gün Las Vegas'ta bir yerde otururken Willis "Sanırım seninle evlenmeliyiz" dedi. Moore önce bunu şaka sansa da sonunda gerçek olduğunu anladı. Tabii ki hemen gidip evlendiler.

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

TORUN SEVÄ°NCÄ°NÄ° YAÅžADILAR
Bu ani nikahtan bir yıl sonra da ilk kızları Rumer dünyaya geldi.

Bu arada belirtelim ki şu anda 35 yaşında olan Rumer pantneri Derek Richard Thomas ile birlikte bir kız bebek sahibi oldu. Bruce Willis ile Demi Moore da ilk torun sevincini yaşadı bu şekilde.
Â

Ne kadar vaktimiz var bilmiyorum... Ama onunla geçirdiğim her an minnettarım

Willis, 2009 yılından bu yana Emma Heming ile evli. 69 yaşındaki aktörün 46 yaşındaki karısı, hastalık teşhisinin ardından "Kocamın sağlığının benimkinden önce bozulabileceğini biliyordum. Ama bunun bu kadar erken olacağını düşünmemiştim" diye konuşmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!