Bodrum’da ilk aşk heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da ilk aşk heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2015 01:54

Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz’ın yeni dizi heyecanı zirvede. Senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın üstlendiği “Çilek Kokusu”, yarın akşam Star TV’de başlıyor.

Haberin Devamı

Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Ekin Mert Daymaz’ın yeni dizi heyecanı zirvede. Senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın üstlendiği “Çilek Kokusu”, yarın akşam Star TV’de başlıyor.

* Yeni diziniz hayırlı olsun. Nasıl gidiyor çekimler?
- Demet Özdemir: Çok güzel gidiyor. İlk bölümleri Bodrum’da çekiyoruz, inşallah çok güzel olacak. Heyecanlıyız.
- Yusuf Çim: Çok güzel bir ekip, çok yüksek bir enerji var. Oyuncu kadrosu gerçekten müthiş. Bence güzel bir proje... Umarım izleyici de bizim kadar sever.
- Ekin Mert Daymaz: Ekip uyumu dört dörtlük. Bunun ekrana da yansıyacağını düşünüyorum.

* Biraz hikâyeden ve üstlendiğiniz rollerden söz eder misiniz?
- Demet Özdemir: Aslı, benim gözümde tam bir kelebek. Pozitif ve umut dolu bir kız. Babası vefat etmiş, annesiyle büyümüş. Sinirlendiği tek şey haksızlık. Hayali ise pastacı olmak. Bu arada aslında başkasına aşık ama kader yolunu sürekli Burak’la kesiştiriyor. Sonunda Burak ve Volkan arasında kalıyor.
- Ekin Mert Daymaz: Ben Volkan rolündeyim. Volkan çok iyimser bir çocuk. İşine ve okuluna odaklı, gayet programlı yaşayan biri.
- Yusuf Çim: Burak, deli dolu yaşayan keyifli bir adam. Aslında öyle olmasa da izleyici şımarık olarak algılayabilir kendisini. Biraz da ukala. Bir kız arkadaşı var ama etrafındaki kızları da kaçırmak istemiyor, tatlı yalanlar söylüyor hep. Çapkın ve ailenin tek çocuğu. Ama bir gün yolu Aslı ile kesişiyor. Özetle izleyici Aslı, Volkan ve Burak üçlüsünün hikâyesine şahit olacak.

* Oynadığınız karakterlere kendinizden neler kattınız?
- Demet Özdemir: Burak gibi biriyle hayatımda hiç karşılaşmadım. Çok vurdumduymaz, çok şımarık ve insanların ne hissettiğini kesinlikle önemsemiyor. Öyle biriyle karşılaşsam hemen uzaklaşırım. Aslı karakteriyle ortak noktamız, anne figürünün hayatımızda çok güçlü olması... Aslı’nın benden farklı yanı ise aşırı pozitifliği. Yorulmadan sıkılmadan iyilik saçmak için uğraşıyor. Sayesinde gerçekten ben de kendimi daha pozitif hissediyorum artık.

ASLI GİBİ BİR KIZ MUTLAKA DİKKATİMİ ÇEKER

* Peki gerçek hayatta Aslı gibi iki aşk arasında kaldığın oldu mu hiç?
- Demet Özdemir: Olmadı, çünkü birine karşı bir şey hissedersem, ikincisine çok zor. Hissetsem de bunu kimse bilmez, içimde kalır.
- Yusuf Çim: Bunu söylemem ne kadar doğru bilmem ama ben Aslı gibi bir kızla karşılaşsaydım, evet dikkatimi çekerdi. Tek derdi, hayatını tek başına idame ettirmek olan bir kız. Kesinlikle ilgimi çekerdi.

* İki kuzen bir kıza tutuluyor. Arada ciddi çatışmalar olması kaçınılmaz herhalde...
- Yusuf Çim: Volkan her zaman açıklarımı kapatıyor, zor durumda imdadıma koşuyor. Tam olarak benim imdat kolum gibi. Ama konu Aslı olunca neler yaşanacak, işte onu bilmiyoruz, ilerleyen bölümlerde göreceğiz.
- Ekin Mert Daymaz: Sağlam bir çatışma olacak, bir tek onu biliyorum. Aşk her şeyi yaptırabilir insana çünkü... Belki de Volkan eskisi kadar iyimser olamayacaktır.

Haberin Devamı


İLK DÖRT BÖLÜM BODRUM’DA SONRA İSTANBUL’A GELİYORUZ

Haberin Devamı

* Yaz dizisi olarak başlıyorsunuz. Çekimler hep Bodrum’da mı yapılacak?
- Demet Özdemir: Hayır, sadece ilk dört bölüm Bodrum’da. Sonra İstanbul’da devam edecek.

* Peki hiç tatil yapma fırsatı bulabildiniz mi?

- Demet Özdemir: Ben zaten dört aydır boştum, iyi dinlendim. Çok hazırım, artık çalışmak istiyorum.
- Yusuf Çim: Bu proje o kadar keyifli ki tatil falan düşünmedim hiç “evet” derken...
- Ekin Mert Daymaz: Ben de Yusuf’la aynı düşüncedeyim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!