Güncelleme Tarihi:
Her yörenin kendine özgü yerel tatlarını, birbirinden lezzetli yemeklerinin yapılışını “Bizim Lezzetlerimiz” programı izleyenlerle buluşturmaya hazırlanıyor.
İlk bölümde Kütahya’ya giden Ceyhun Fersoy ve Bizim Lezzetlerimiz ekibi daha sonra mutfak zenginliği dillere destan olan Kahramanmaraş’a konuk olacak. Hünerli ev hanımlarının ellerinden unutulmaya yüz tutmuş, her yöreye özgü, yapımı kolay, pratik tariflerin yer alacağı Bizim Lezzetlerimiz’ le sofralarınız renklenecek.
Kütahya durağında, menüde, bakır küpte pişen et ve sebze uyumunun mükemmel buluşması Küpet, mercimekle hamurun leziz birlikteliği Tosunum Böreği, içindeki minik köfte sürprizleriyle Sıkıcık çorbası ve damak şaklatan Cimcik Kahramanmaraş’ta ise, ekşiyle etin buluştuğu tarif havuç dolması, düğünlerde ikram edilen nefis Çerkez lezzeti Libje, nesilden nesle aktarılan eski bir yemek olan Gukkuri, Kahramanmaraş’a özgü tuzsuz peynirle yapılan enfes tat peynir helvası var.