Aşk hakkında bir şey bilmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Aşk hakkında bir şey bilmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2015 01:24

Geçtiğimiz hafta sonu Parkorman’da gerçekleştirilen “One Love Festival 14” adlı müzik festivalinde İngiliz şarkıcı Tom Odell da sahneye çıktı. “Another Love” şarkısıyla ünlenen 24 yaşındaki Odell ile konser sonrası kuliste buluştuk ve hakkında merak edilenleri sorduk.

Haberin Devamı

Bu, Türkiye’ye ilk gelişiniz mi?
- Ülkenizde ilk kez konser veriyorum ama daha önce 16 yaşındayken Türkiye’ye tatil için gelmiştim.

Peki tatil döneminde ülkemizde yazdığınız bir şarkı var mı?
- Hayır, o dönem henüz şarkı yazmıyordum.

“Long Way Down” adlı ilk albümünüzle iyi bir çıkış yakaladınız. Özellikle kadın hayranlarınızla büyük bir artış oldu. Bu durum sizi nasıl etkiliyor?

- Bir şekilde hayranlarım olmasından dolayı şanslıyım. Benim için önemli olan dünyanın birçok ülkesinde konser verebilmek. Evet, kadın hayranlarım çok ama ben dinleyenlerin cinsiyetleri konusuyla çok ilgilenmiyorum.

TAM BİR ROMANTİĞİM

Albümünüzü ilk dinlediğim zaman itiraf etmeliyim ki, “24 yaşında biri aşk hakkında nasıl bu kadar şey biliyor” diye düşündüm.

- Kesinlikle aşk hakkında bir şey bilmiyorum. Bu konuda düşünüyorum ve anlamaya çalışıyorum. Yaşadıklarım da oldu ama genellikle gözlemliyorum. 22 yaşında yazdığım şarkılar olduğu için genellikle düşündüklerimi aktarıyorum diyebiliriz.

Romantik değil misiniz yani?
- Hayır aslında tam da bir romantiğim.

Haberin Devamı

İKİNCİ ALBÜM HAZIR

Sadece aşk şarkıları mı yazıyorsunuz?

- Hayır, özellikle bu aralar sadece aşk değil birçok konuda söz yazıyorum.

Son olarak yeni albüm çalışmaları nasıl gidiyor?
- İkinci albümü bitirdim. İnsanların tepkilerini düşündüğüm zaman delirecek gibi hissediyorum. Bu albümde de duygular ön planda. Hatta konserde bir tane de yeni albümden şarkı söyledim.

BAKMADAN GEÇME!