Aralarına Angelina girmiÅŸ! DüÄŸüne bile gitmemiÅŸlerdi

Güncelleme Tarihi:

Aralarına Angelina girmiş Düğüne bile gitmemişlerdi
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 25, 2024 08:50

Bu yıl 81'inci kez düzenlenen Venedik Film Festivali'nin en 'havalı' konuklarıydı Brad Pitt ile George Clooney… Başrollerini paylaştıkları Wolfs adlı filmin basın gösterimine birlikte katıldılar. Birbirine uygun renklerdeki kıyafetleriyle kamera karşısına geçtiler. Tabii o anlarda hayranları da kendilerinden geçti...

Haberin Devamı

63 yaşındaki George Clooney ile 60 yaşına giren Brad Pitt, o görüntüleriyle sosyal medyada da gündem oldu. Ama bu da öyle olumsuz bir ayrıntı nedeniyle değildi. Hayranları hangisinin yaşını daha az gösterdiğini tartıştı kendi aralarında...

Filmin akşam gösterimi ise kelimenin tam anlamıyla yıldızlar geçidi gibiydi. George'un yanında karısı Amal vardı. Brad de iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Ines de Ramon ile ilk kez el ele kırmızı halıya çıktı. Bu dörtlü de festivalin tarihine geçti. Hem de 'Muhteşem dörtlü' olarak...

Eleştirmenler Clooney ile Pitt'in başrollerini paylaştığı Wolfs adlı filmi çok da beğenmedi, yapım karışık yorumlar aldı. Ama Pitt ile Clooney, yanlarında eşleri, şık kıyafetleriyle o geceye de damgalarını vurdu. Hatta bir başka deyişle bu yılki festivalde çok derin bir iz bıraktılar.

Haberin Devamı

Aralarına Angelina girmiş Düğüne bile gitmemişlerdi

MERAK UYANDIRAN SAMÄ°MÄ°YET
İki ünlü oyuncunun yakınlığı bazı kişileri şaşırttı büyük olasılıkla.

Sosyal medyada "George ile Brad gerçekten bu kadar yakın mıydı, yoksa film tanıtı için mi böyle görünüyorlar?" sorusu dolanmaya başladı.

Aslına bakılırsa Clooney ile Pitt bir dönem gerçekten yakın iki arkadaştı. 30 yıla yakın süre arkadaşlık eden ikilinin arası bir ara "soğudu." İşte bu soğukluğun hangi ara olduğu da işin kilit noktası...

Brad Pitt'in Angelina Jolie ile evliliği, Clooney ile uzaklaşmasına neden oldu. Öyle ki Clooney, 2016 yılında çiftin boşanacağını bile basından öğrendi.

İleri sürülenlere göre George Clooney ile Brad Pitt'in arasına giren ve arkadaşlıkları dondurmalarına neden olan Angelina Jolie'nin ta kendisiydi...
Â

Aralarına Angelina girmiş Düğüne bile gitmemişlerdi

ARKADAÅžLARIN ARASI SOÄžUDU
Daha dar bir çevresi olan Jolie, kocasının aralarında Clooney'in de bulunduğu bazı arkadaşlarıyla daha az görüşmesine neden oldu.

Haberin Devamı

Amal ve George Clooney'in 2014 yılında Venedik'te yapılan düğününe de onca ünlü katıldı ama Brad Pitt ile Angelina Jolie onlar arasında değildi.

O sırada evli olan ikili, Malta'da çekimleri süren By Thea Sea adlı filmi bahane ederek o düğüne gitmediler. Ama daha o zamanda kafalarda "Film çekimine hiç değilse kısa bir süre mola veremezler miydi?" soruları belirdi.

Düğünden birkaç hafta sonra Brad Pitt, Clooney'e düğün hediyesi göndermeye bile vakit bulamadığını söyleyerek herkesi bir kez daha şaşırttı.

Â

Aralarına Angelina girmiş Düğüne bile gitmemişlerdi

İDDİAYA GÖRE ANGELINA AMAL CLOONEY'İ RAKİP OLARAK GÖRDÜ
Yine o dönemde başka bir konu daha konuşuluyordu. Buna göre Angelina Jolie, Clooney'in iyi eğitimli, güzel, iyi giyinen ve girdiği her ortamda dikkat çeken karısı Amal'ı bir rakip olarak görüp yan yana gelmemeye dikkat etmişti.

Haberin Devamı

Özetle, 81'inci Venedik Film Festivali'nde George Clooney ile Brad Pitt'in kameralara yansıyan samimi görüntülerin ardından yıllar önce konuşulan bu konular bir daha gündeme geldi.

Şu sıralarda ise Wolfs'un galasında eşleriyle birlikte yan yana kırmızı halıya çıkan Amal Clooney ile Ines de Ramon'un isimleri aynı cümle içinde geçiyor.

Aralarına Angelina girmiş Düğüne bile gitmemişlerdi

İddialara göre Brad Pitt ile George Clooney'in arkadaşlığının soğumasına Angelina Jolie neden oldu. Pitt, ondan boşanınca da arkadaşlık kaldığı yerden devam etti.

Aralarına Angelina girmiş Düğüne bile gitmemişlerdi

AMAL VE INES BAZI AÇILARDAN BİRBİRLERİNE BENZETİLDİ
Bunlara göre iki kadın da merdivenin aynı basamağında. Başarılı bir insan hakları avukatı olan Amal Clooney ile aynı dalda olmasa da Ines de Ramon da yüksek öğrenim gördü. Üniversiteyi İsviçre'de okuyan Ines sadece ana dili İngilizce değil birkaç dil konuşuyor. Tıpkı Amal Clooney gibi.

Haberin Devamı

Amal Clooney'in de Ines de Ramon'un da geniş arkadaş çevreleri var. Kimi zaman eş ve sevgililerini bırakıp onlarla vakit geçiriyorlar.

İşte bu noktada akıllara yine Angelina Jolie geliyor.

Ünlü oyuncu, Hollywood'da sadece birkaç gerçek arkadaşı olduğunu belirtip bu konudaki eksikliğini altı çocuğuyla giderdiğini her fırsatta söylüyor zaten.

Aralarına Angelina girmiş Düğüne bile gitmemişlerdi

AİLEYE BAĞLILIK DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ
Babası Jon Voight ile arasını yıllardır düzeltemeyen Jolie'nin aksine Ines de Ramon'un tam bir "ailesinin kızı" olduğu konuşuluyor.

Amal Clooney'in ailesine bağlı olduğunu da zaten bilmeyen yok. Ünlü avukatın babası Ramzi Alamuddin ile annesi Baria sık sık kızları Amal ve damatları George ile çıktıkları aile yemeklerinde objektiflere takılıyor.

Haberin Devamı

Bu iddialara bakılırsa Brad Pitt ile George Clooney'in, Angelina Jolie'nin tercihleri nedeniyle "soğuyan" arkadaşlığı hem Wolfs adlı film hem de Amal Clooney ve Ines de Ramon sayesinde yeniden ısınıyor....

Aralarına Angelina girmiş Düğüne bile gitmemişlerdi

Brad Pitt, Wolfs filminin Venedik Film Festivali'ndeki galasında ilk kez sevgilisi Ines de Ramon ile el ele kırmızı halıya çıktı.

 Amal Clooney ise katıldıkları her etkinlikte aslında Hollywood yıldızı olan kocası George Clooney' i bile gölgede bırakıyor.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!