Ali Poyrazoğlu hayranları ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Ali Poyrazoğlu hayranları ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:41

Usta oyuncu Ali Poyrazoğlu Dünya Tiyatrolar Günü'nde hayranlarının sorularını yanıtladı. Poyrazoğlu, Maltepe Park AVM'de gerçekleşen etkinlikte Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit ve Kenan İmirzalıoğlu'na övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

Tiyatrocuların her gün kendini yenilemesi gerektiğini belirten usta sanatçı "Sanatın önemi sanata değer verenlerindir. Çocukları 3 yaşında bile hamlet gibi oyunlara götürdüğünüzde anlarlar. Çünkü çocukların hayal gücü daha güçlüdür. Çocukları tiyatroya götürmekten sakınmayın. Kadına baskı yapılmamalı. Tiyatro büyüğün küçük, küçüğün büyük olduğu yerdir. Tiyatro çikolata gibidir" dedi.

İyi bir oyuncu olmak için mutlaka eğitim alınması gerektiğinin altını çizen Ali Poyrazoğlu, "Herkesin kendini denemeye hakkı vardır. Ama iyi bir oyuncu olmak için eğitim almak şart. Artık Sadece şarkıcılar mankenler oyuncu olmuyor. Jimnastik salonlarından toplayıp dizilere oyuncu yapıyorlar" diye konuştu.

Ali Poyrazoğlu hayranları ile buluştu

Haberin Devamı

Yeni jenerasyon oyuncularla ilgili de konuşan Poyrazoğlu, "Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit ve Kenan İmirzalıoğlu sadece yakışıklı oldukları için bu kadar popüler değiller. Türkiye yakışıklı adam dolu... Bu insanlar iyi bir oyuncu olmak için yıllarca emek verdi, ders aldı, kendilerini geliştirdi. Durup dururken var olmadılar" sözleriyle ünlü oyuculara övgü yağdırdı.

Yeni dizisinde hüsrana uğrayan Meryem Uzerli'yi de beğendiğini söyleyen Poyrazoğlu, "Meryem Uzerli çok hoş ve çekici birisi. Oyuncu olarak da çok başarılı. Yeni dizisi teklemiş olabilir bir çok kişinin dizisi tutmuyor. Ama ben onun gibi tükenmişlik sendromu hiç yaşamadım bende öyle bir göz yok" açıklamasında bulundu.

Beren Saat için "Beren Saat kendindeki pırlantayı parlatmayı başarmış bir isimdir" diyen oyuncu, Kösem Sultan'daki oyunculuğu eleştirilen Hülya Avşar'a sahip çıktı: Aldığı ödüllerle kendini kanıtlamıştır...

BAKMADAN GEÇME!