Ali Murat Altunmeşe'nin vefatının ardından İzzet Altınmeşe ilk kez konuştu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2021 11:36

Oyuncu Ali Murat Altunmeşe'nin 11. kattan düşerek hayatını kaybetmesinin ardından babası İzzet Altınmeşe, oğlunun vefatıyla ilgili ilk kez kamera karşına geçerek açıklamalarda bulundu. Acı olayın ardından duygularını ifade eden Altınmeşe; 'İşte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık. Allah evlat acısı kimseye tattırmasın.' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mersin’de, binanın 11’inci katının balkonundan düşen, İzzet Altunmeşe’nin oğlu oyuncu Ali Murat Altunmeşe’nin vefatı sevenlerini yasa boğdu. 21 Aralık'ta son yolculuğuna uğurlanan Ali Murat Altunmeşe'nin ardından babası İzzet Altınmeşe duygularını dile getirdi

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Altınmeşe, dostlarına teşekkür etti:

"Allah evlat acısı kimseye tattırmasın"

"Çok değerli dostlarım, sevgili kardeşlerim, sevgili bacılarım. İşte yalan dünyadan bir gerçek yaşam daha yaşadık. Hepimizin yaşadığı veya yaşayacağı, bu tür yaşamın içinden dediğimiz, acı da olsa tatlı da olsa, yüce yaradan nasip ediyor.

Evet, yakın zamanda bize emanet edilen evladım, Ali Murat'ın cenazesine lütfedip uzaktan, yakından gelenler ve gelemeyenler ve yanımda olanlar, uzaktan sevenler, yakından sevenler, hepinize ama hepinize, bütün Türkiye'min güzel insanları, sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah bütün geçmişlerinize rahmet etsin. Allah evlatlarınızı bağışlasın. Allah evlat acısı kimseye tattırmasın. Allah'a emanet olun."

BAKMADAN GEÇME!