9 milyon TL’lik değişim

Güncelleme Tarihi:

9 milyon TL’lik değişim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2022 14:08

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Haberin Devamı

Araçları değiştirdiler

2018 yılında futbolu bırakan Sabri Sarıoğlu, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Pilot olan eşi Yağmur Sarıoğlu da bir süre sonra kendisine ait Ferrari marka lüks aracıyla eşinin yanına geldi. Bebek’teki kendilerine ait gözlük mağazasını teftiş eden ikili, ardından araç değişikliği yaptı. Sabri Sarıoğlu eşine ait 9 milyon TL değerindeki spor aracın direksiyonuna geçti. (Behlül AYDIN)

Aşığım sana

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ve eşi Kıvılcım Ural önceki akşam Arnavutköy’de sıkışan trafikte araçlarının içinde görüntülendi.

9 milyon TL’lik değişim

Yüksek sesle Coşkun Sabah’ın “Aşığım Sana” isimli şarkısını dinleyen çift, muhabirleri fark edince panikledi. Tangöze, müziğin sesini kısıp gülümseyerek poz verirken Ural da gözlüğünü takmaya çalıştı. (Sayit DURMAZ)

Sezon vedası

Haberin Devamı

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız ve İbrahim Selim’in rol aldığı “Alice” müzikali sezona veda etti. Ekip önceki gece sezonun son oyunu için Zorlu PSM’de sahneye çıktı.

9 milyon TL’lik değişim


Gösterinin ardından müzikal ekibi başarılı geçen sezonu kuliste kutladı. Enis Arıkan rol arkadaşlarıyla şampanya patlattıkları kutlama videosunu Instagram sayfasında takipçileriyle de paylaştı.

Bu kez güneş gözlüğü yok

90’ların efsane grubu Ayna’nın solisti Erhan Güleryüz önceki gün Cihangir’deydi.

9 milyon TL’lik değişim

Ünlü şarkıcı bu kez kendisiyle özdeleşen güneş gözlükleri olmadan muhabirlerin objektiflerine takıldı. Elektrikli bisiklet kullanan Güleryüz “Benim en lüks kullandığım şey bu arkadaşlar. Konserler devam ediyor, yakında yeni şarkılarımla geliyorum. Bu yaza damga vurabilirim” dedi. (Sayit DURMAZ)

Haberin Devamı

 Şarkılarını titreyerek seslendirdi

Yıldız Tilbe önceki akşam 2022’nin ilk Harbiye konserinde sahne aldı. Tilbe, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayacağını söyledi.

9 milyon TL’lik değişim

Fakat şarkıcı sadece parfüm sıkarken poz verip “İyi akşamlar çocuklar” demekle yetindi. Tilbe, sahnedeki ilk şarkısını da yere oturarak söylemeyi tercih etti. Şarkıcı, “Hava buz gibiymiş. Hiç bu kadarını tahmin etmedim. Evde kat kat giyinen, üzerine çift yorgan örten ve çok üşüyen biriyim. Yere oturdum çünkü etrafımda ısıtıcılar var” dedi. Tilbe, gecenin ilerleyin saatlerinde şarkılarını titreyerek seslendirdi. Sanatçıyı, birçok ünlü isim izlemeye geldi. (Sayit DURMAZ)

BAKMADAN GEÇME!