'50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil'

Güncelleme Tarihi:

50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2022 08:42

Kim kime ne demiş, kim nereye gitmiş ve neler yapmış? Sinema, sahne ve televizyonda neler olmuş? Magazin dünyasından kısa haberler...

Haberin Devamı

'ARTIK KONUŞACAK BİR ŞEY YOK'

Serdar Ortaç, aşkı artık umursamadığını söyledi.

Serdar Ortaç önceki gün Etiler’deki Tepsi Et adlı restorandaydı. Şarkıcı, yeni çalışmaları sorulunca proje albümünün ikincisinin çıkacağını açıkladı: “Bu kez Murat Boz ‘Ne Olur Gitme’yi okuyacak. Gülşen ‘Mesafe’yi, Aleyna Tilki de ‘Ayrı Gitme’yi söyleyecek. Dopdolu bir albüm.”
“Borçlarınızla ilgili son durum nedir?” sorusuna “Bitti bitti. Artık konuşacak bir şey yok” yanıtını veren Ortaç, aşk soruları üzerine de ilginç bir yorumda bulundu: “Umurumda değil aşk. 50 yaşından sonra insanın ya romatizması olur ya da egzaması, aşkı olmaz.” (Sayit DURMAZ)

KOCASIZ HAYAT, OH NE RAHAT

Muazzez Ersoy, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıktı.

50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil

Haberin Devamı

Ersoy, 3 saat sahnede kaldı ve sevilen eserleri seslendirdi. Konserinde seyircisiyle de sohbet eden Ersoy, “Kocasız hayat oh ne rahat! Hesap soran yok, ‘Nerede kaldın’ diyen yok. Bundan daha rahat bir hayat var mı? Bak sahneden ineceğim, yarın Bodrum’a gideceğim mesela. Karışan hiç yok” sözleriyle güldürdü.

CEM YILMAZ'IN GİZEMLİ ARKADAŞI

Cem Yılmaz’ın Levent’te bulunan evinin önünde önceki gün hareketli anlar yaşandı. Yılmaz’a ait VIP arabaya hızlı adımlarla binen gizemli kadın, görüntülendiğinden habersiz rahat tavırlar sergiledi.

50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil

Yılmaz’ın arkadaşı, Avrupa yakasından Anadolu tarafına geçip arabadan inerken gazetecilerle karşılaştı ve “Beni neden çekiyorsunuz?” diye sordu. Gazetecilerin “Cem Yılmaz’la yeni bir ilişkiye mi başladınız?” soruları karşısında şaşıran kadın, başını önüne eğerek hızlıca uzaklaştı. (Umut ÜNVER)

NİŞANIMIZI KUTLADIK

Ünlü prodüktör Volga Tamöz, şarkıcı Gülşen Karatoprak ile geçtiğimiz hafta nişanlandı.

50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil

Haberin Devamı

Tamöz, mutlu anlarını sosyal medya hesabından şu notla paylaştı: “Hayatımın en güzel ikinci günü. Davul ve zurnalar eşliğinde Yalıkavak’ı yaktığım doğrudur. Nişanımızı kutladık, sıra düğünümüzde.”

SETTE OLMAYI ÖZLEDİM

Ayça Ayşin Turan önceki akşam Etiler’deydi.

50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil

Oyuncu, “Bayramda önce ailemin yanına gideceğim, ardından da Asos’taki sete. Sette olmayı özledim. Filmdeki rol arkadaşım Ekin Koç ile daha önce karşılaşmamıştık. Film okumalarında tanıştık” dedi. (Sayit DURMAZ)

AKŞAM YÜRÜYÜŞÜ

Metin Yıldız ve eşi Ceylan Yılmaz önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.

50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil

Haberin Devamı

Oyuncu, “Eşimle bu saatlerde çıkıp âşık olduğum Cihangir sokaklarında yürüyüş yapmayı seviyorum. Bu bayram İstanbul’dayız, bir yere gitmiyoruz. Herkes gelsin tatile çıkacağız. Kalabalığı çok sevmiyorum” dedi. (Sayit DURMAZ)

HANGİSİ FEDON

Yaşamını Bodrum’da sürdüren Fedon geçtiğimiz gün oğlu Theo ile çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından “Baba-oğul” notuyla takipçileriyle paylaştı.

50’den sonra insanın egzaması olur, aşkı değil

İkilinin benzerliği görenleri şaşırttı. Takipçileri, “Hangisi Fedon?” şeklinde yorumlar yapıldı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!