Gastronomi kazanında kaynayanlar

Güncelleme Tarihi:

Gastronomi kazanında kaynayanlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2023 07:00

Feriye’de pop-up restoran günleri başlıyor. 23 Nisan’da çocuklar için pizza eğitimi... Antakyalı Güzelburç Tugay Kasabı, Madera’ya konuk oluyor. MSA, dijital eğitimlerini başlattı. Bozukbağ Kahvaltıcısı sezonu açtı. Yeme-içme dünyasından en yeni haberler...

Haberin Devamı

ÇOCUKLARA ÇİFTE BAYRAM HEDİYESİ

Ramazan Bayramı’nın son gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, pizzasever minikler için bir önerimiz var. İstanbul Moda ve Göktürk’teki Pizza Il Forno ebeveynlerin vereceği her büyük boy pizza siparişine çocukları için bir küçük boy pizza hediye edecek. Markanın Ankara’da yeni açılan Nokta Cadde şubesindeyse çocuklar için ‘Hayal Gücü Pizzası’ isimli bir pizza yapımı atölyesi düzenlenecek.

Gastronomi kazanında kaynayanlar

ANTAKYA LEZZETLERİ BURADA

Nişantaşı’nda dekk’in üst katındaki Madera İstanbul, 28-30 Nisan tarihlerinde Antakyalı Güzelburç Tugay Kasabı’nın lezzetlerini İstanbullularla buluşturacak. Deneyimli ustaların elinden çıkacak Antakya’nın geleneksel ve özgün lezzetlerini tatmak isteyenler, maderalcv@c-paces.com’a e-posta atarak veya (0536) 778 89 20’yi arayarak rezervasyon yapabilir.

Haberin Devamı

YAZ MEKÂNLARI AÇILMAYA BAŞLADI

Bodrum’un popüler kahvaltı adreslerinden Bozukbağ Kahvaltıcısı, yeni sezonu 20 Nisan’da açtı. Meşhur serpme kahvaltıları da (kişi başı 298 lira)yine menüde. Çeşitler arasında göz, haşlanmış veya çırpılmış yumurta, 4 çeşit reçel, bal-kaymak, peynir ve zeytin, çibörek, pişi, ayrıca ev yapımı ekmekler var. Kavurma, sucuk, hellim peyniri gibi ürünlerse doğal ateş üzerinde közde pişiyor.

Gastronomi kazanında kaynayanlar

DİJİTAL ALIN, BİR ÖMÜR KULLANIN

Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) bir yeniliğe imza attı. Profesyonel eğitimlere vakti olmayanlar için artık dijital eğitimler veriliyor. İnternet sayfaları üzerinden satın aldığınız bu eğitimleri ömür boyu izleyebiliyorsunuz. Bıçak becerileri, et kesimi, pastacı kreması yapımı, el açması makarna yapımı gibi seçenekler var. Ayrıntılı bilgi için: msa.com.tr

Gastronomi kazanında kaynayanlar

Haberin Devamı

7 MEHMET, İSTANBUL’A GELİYOR!

Dolmabahçe’deki Feriye, ‘Bi’ Boğaz Havası, Şehirde Yeni Lezzet Molası’ adlı pop-up etkinlik serisine başlıyor. Serinin ilk konuğu Antalya’nın ünlü restoranı 7 Mehmet olacak. Şef Mehmet Akdağ ve 7 Mehmet’in deneyimli mutfak ekibi, 6-7 Mayıs’ta öğle ve akşam olacak şekilde Feriye’de yemek servisi verecek.

Gastronomi kazanında kaynayanlar

Menüde mevsimin taze malzemeleriyle hazırlanan yemekler öne çıkacak. Rezervasyon için (0538) 483 20 21’i arayabilir veya e-posta adresleri üzerinden ulaşabilirsiniz: feriyelcv@feriye.com

Gastronomi kazanında kaynayanlar

7 Mehmet’in sahibi ve şefi Mehmet Akdağ

BAKMADAN GEÇME!