Gastronomi kazanında kaynayanlar

Güncelleme Tarihi:

Gastronomi kazanında kaynayanlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2022 07:00

Ünlü kahve zincirinden yerelleşme atağı... Dünyanın en tanınmış şefleri İstanbul’da buluşacak... Yeme-içme dünyasından en yeni haberler...

Haberin Devamı

MENÜSÜNDE ARTIK TÜRK ÇAYI VAR

Starbucks, yerelleşme stratejisi kapsamında menüsündeki ürün gamına Türk çayını da dahil etti. Yüksek kalite Rize çay yapraklarıyla hazırlanan harmanlar farklı sunumuyla 400 mağazada servis edilecek. Dileyenler çayını nane, limon, bal ya da akide şekeriyle de kişiselleştirebilecek.

YILDIZLAR GEÇİDİNE SAYILI GÜN KALDI

Dünyanın en ünlü şeflerini dinlemeye hazırlanın! 19-20 Kasım’da 7’ncisi düzenlenecek Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na sayılı gün kaldı. Üst üste dünyanın en iyi restoranı seçilen İspanya’daki El Celler de Can Roca’nın şefi Joan Roca, 2012’de dünyanın en başarılı kadın şefi unvanını kazanan Arzak Restaurant’ın şefi Elena Arzak, en etkileyici ve ilham veren şeflerden biri olarak kabul gören İspanya’daki Mugaritz’in şefi Andoni Luis Aduriz, iyi tarımın tabaklarda ne denli etkili olduğu yönünde çalışmalar yapan ve bunu Amerika’daki restoranı Blue Hill’de sunan şef Dan Barber, bu senenin en iyi kadın şefi Kolombiyalı Leonor Espinosa programda konuşacak ünlü şeflerden yalnızca bazıları. Detaylı bilgi için etkinliğin internet sayfası gastromasa.com’a göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Gastronomi kazanında kaynayanlar
Elena Arzak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!