Bu yemekler Meksika dalgası yaptırır

Güncelleme Tarihi:

Bu yemekler Meksika dalgası yaptırır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2022 07:00

Mantar dolgulu vegan taco, vejetaryen ıslak hamburger, kızarmış burrito’yla hazırlanan ‘chimirollos’... Meksika restoranı Ranchero menüsünü yeniledi. İşletme, yeni şubeler açmaya da hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Meksika’ya has lezzetleri ve Latin müzikleriyle kendisini sevdiren restoran Ranchero, bu ay menüsünü yeniledi. 2022’yi ‘yenilikler yılı’ olarak gördüklerini belirten işletme, menüsüne eklediği yeni yemeklerin yanı sıra yeni şubeler açmaya da hazırlanıyor.

Bu yemekler Meksika dalgası yaptırır
Plato de vegano

Yeni aperatif tabağı ‘Bolas De Elote & Tortitas’ın ana malzemesi Meksika mutfağının olmazsa olmazı mısır. Özel baharat karışımına bulandıktan sonra kızartılan mısır püresi topları, tercihe göre et veya tavuktan yapılmış baharatlı köftelerle birlikte servis ediliyor.

Yakın zamanda taco seçkisi de yenilenmiş ve çeşitleri artmış. Buffalo karidesli taco (105.50 lira) bunlardan biri... Taco baharat karışımı ve buffalo sosla panelenip kızartılan çıtır karideslerle hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Bu yemekler Meksika dalgası yaptırır
Milli Reasürans Çarşısı No: 35/A Şişli, İstanbul. Tel: (0212) 219 85 50

Öne çıkan yeni lezzetlerden bir diğeriyse ‘chimirollos’ (tavuklusu 82.50, etlisi 97.50 lira). Dilimlenip kızartılan burrito, ekşi krema, avokado ezmesi ve pilavla sunuluyor. Vegan ‘plato de vegano’ (91.50 lira)  tabağı, fasulye ve yerfıstığı püresi, közlenmiş domates, pancar kızartması gibi çeşitlerden oluşuyor. Sarımsak püresi, isli biber ve kişnişle sotelenen mantarlarla hazırlanan ‘fajita championes’ de vejetaryenler için ideal bir alternatif. Vegan taco çeşitlerinde de ana malzeme olarak mantar kullanılıyor. Menüye bir de vejetaryen ıslak burger eklenmiş. İçeriğinde bitkisel proteinli köfte kullanılıyor, üzerine domates sosu dökülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!