Leyla benden özür dileyecek

Güncelleme Tarihi:

Leyla benden özür dileyecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2010 00:00

Leyla Alaton’un “dayakçı ve sadakatsiz” olduğu iddiasıyla boşanma davası açtığı 11 yıllık eşi Mehmet Günyeli, Hello’ya konuştu: “Leyla, hayal dünyasında bir suçlu yaratmış, ortalığı yıkıp geçiyor. Yakında pişman olacak ve gelip benden özür dileyecek.”

Haberin Devamı

BU MUTLULUK MAZİ OLDU (FOTO-GALERİ)

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, 11 yıldır evli olduğu, iki çocuğunun babası fotoğraf sanatçısı Mehmet Günyeli’ye geçtiğimiz aylarda boşanma davası açtı. Günyeli’nin kendisine şiddet uyguladığı ve sadakatsiz olduğu iddiasıyla boşanmak için Sarıyer Aile Mahkemesi’ne başvuran Alaton’un açtığı dava henüz sonuçlanmadı. Davanın basına yansımasının ardından sessizliğe bürünen Günyeli ise ayrılık hakkında ilk kez Hello! dergisine konuştu. Ünlü fotoğrafçı, dergideki röportajında şunları söyledi:

Anne olduğunu unuttu    

“Ben de olanları büyük şaşkınlıkla izliyorum. Leyla, hayal dünyasında bir suçlu yaratmış, ortalığı yıkıp geçiyor. Bir anne olduğunu farkında değil. İki çocuğunun varlığını unutmuş, aile olmanın ve ailesini yaşatabilmenin sorumluluklarını hissedemeyen bir ruh hali içinde. Yakın çevresindeki büyükleri ve dostları da ona yardımcı olmuyor veya olamıyorlar, bu durum çok üzücü. Ben hiçbir zaman Leyla’dan desteğimi esirgemedim, iyi günde kötü günde hep yanında oldum. Ben Leyla’nın yakın bir zamanda kendini daha iyi hissedeceğini tüm bu davranışlarından dolayı pişman olacağını ve gelip özür dileyeceğini bekliyorum.”

Haberin Devamı

Bana yapılan büyük haksızlık

Mehmet Günyeli, “Son 4-5 aydır yaşananlar bana yapılmış büyük bir haksızlık. Hakkımda söylenen, uydurulan birçok deli saçması söz gerçeği yansıtmıyor. Kim olduğumu, değerlerimi ve hayattaki duruşumu zaten bütün çevrem biliyor” diyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!