Laf aramızda

Güncelleme Tarihi:

Laf aramızda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2006 20:46

Haberin Devamı

Onların hepsi menopozlu

Öğretmen konuk: Ben o kadınların arasında bulundum, onlarla konuştum. Hepsi İkitelli, Avcılar civarından otobüslerle toplanan teyzeler. Onlar inanıyorlar sizin televizyonda yaptıklarınıza. Hepsi menopozlu kadınlar.

Ahu Tuğba: Sen benim güzel ülkemin kadınlarına menopozlu diyemezsin!

Öğretmen konuk:
Ama bu fizyolojik bir olay, benim annem de aynı durumu yaşıyor.

(Magazin medyasının tartışıldığı A Takımı’nda bir öğretmen, kadın programlarının kadrolu konukları olan yaşlı teyzelerin her şeye inanmaya meyilli ruh hallerini menopoz sorunuyla özetlemeye çalışırken)


Sen evlenmeye çalışan gariban bir adamsın

Oktay Kaynarca: Kimsin sen ya? Sen ne iş yaparsın? Sen git evlen!

Nurhan Bey: Sen ne yapacaksın beni? Dizine mi alıp oynatacaksın? Boşuna rüzgár yapma birader!

Oktay Kaynarca: Evlenmeye çalışan, zavallı, gariban bir adamsın.

(A Takımı’na telefonla bağlanan Oktay Kaynarca, stüdyoda sözünü kesen, Kalplerde İkinci Bahar yarışmasıyla ünlenen Nurhan Gül’ü azarlarken)


Bir ablası var

Serdar Ortaç: Bir ablası var, bir ablası var! Beyaz, istersen senle tanıştırayım.

Beyaz:
Stand-up yazarım ben öyle ablaya be!

(Beyaz Show’da Serdar Ortaç, kız arkadaşının ablasının güzelliğini kendinden geçmiş bir şekilde anlatınca Beyaz da espriyi patlatıyor)

Huysuz Virjin’in vasiyeti

Huysuz: Vasiyetim var. En çok çalıştığım yer olan Günay’ın sahibi, mezarımın başında benim elbisemi giyip, "Katina’nın elinde makasııııı... Biçemeeeeez ah biçemeeeeez" şarkısını söyleyecek!

(Huysuz’un vasiyeti de böyle olur)

Fenerbahçeli Olmak

Fenerbahçeli olmak hastaneye kaldırıldığında "Aman oğluma haber vermeyin, maça gidicekti" demektir... Evlenme teklifini stat manzarılı bir yerde yapmaktır... Fenerbahçeli olmak İngiltere’de çalışırken Türkiye’ye ne zaman döneceğin belli olmadan kombine bilet almaktır. Akşam oğlunla omuz omuza yatıp "sarıııı-lacivert!!!" diye tezahürat yapıp apartmandakileri kızdırmaktır... Askerde iştimadayken Galatasaray’a beşinci golü attıktan sonra zıplamaktır... Ailedeki bütün erkek çocuklara Galatasaray’a gol atmış futbolcuların ismini koymaktır.

(Feryal Pere, Yüksek Kramponlar programında okuduğu Fenerbahçeli Olmak şiirinde Fenerbahçe sevgisini doruklara taşırken)

M. T.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!