Kusura bakma Mustafa

Güncelleme Tarihi:

Kusura bakma Mustafa
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2005 01:34

Rumeli Konserleri kapsamında sahneye çıkan Enrico Macias, bir şarkıda düet yaptığı Gülben Ergen’i binlerce kişi karşısında öptü. Ardından da sanatçının eşi Mustafa Erdoğan’a dönüp Fransızca ‘Kusura bakma Mustafa’ dedi.

Gecenin sürprizi

Rumeli Konserleri’nin açılışını yapan dünyaca ünlü Cezayir asıllı Fransız şarkıcı Enrico Macias’ın izleyicilere en büyük sürprizi, Gülben Ergen’le yaptığı düet oldu. Konserin ilk bölümünün final şarkısında Ergen’i sahneye davet eden Macias, onunla bir zamanlar Yeliz’in yorumladığı ‘Bu ne dünya kardeşim seven sevene’ adlı şarkıyı seslendirdi.

İzleyenler ayakta alkışladı

Hem gitar çalıp, hem de Gülben Ergen’e eşlik eden Enrico Macias, şarkının sonunda sanatçıyı kendisine eşlik ettiği için öperek kutladı. Böyle bir hareketi beklemeyen Ergen ne diyeceğini bilemezken, Macias hemen ardından da Mustafa Erdoğan’a dönerek, Fransızca ‘Kusura bakma Mustafa’ dedi. Bu sözler karşısında kahkalarını tutamayan binlerce kişi, ikiliyi ayakta alkışladı.

Şaşırtan öpücük

Enrico Macias’ın, düet yaptığı şarkının sonuna geldiklerinde bir anda Gülben Ergen’e sarılıp öpmesini kimse beklemiyordu. Bu hareket izleyenler kadar Ergen’i de şaşırttı.

Gülben Ergen, Enrico Macias’ın beklenmedik öpücüğü karşısında ne söyleyeceğini bilemedi. Olanları Ergen’in eşi Mustafa Erdoğan da tepkisiz bir şekilde izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!